Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Березня, 2017 р., 09:47
Поряд з початком лісокультурних робіт лісівники Львівщини вже протягом 12 років поспіль, під егідою Державного агентства лісових ресурсів України, проводять акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Усі бажаючі отримують додаткову можливість ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства та особисто долучитися до процесу садіння дерев.
16 Березня, 2017 р., 15:15
Головне управління Держпраці у Львівській області інформує найманих працівників про їх права щодо оплати праці.  Виплата заробітної плати здійснюється працівникам не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує 16 календарних днів та не пізніше 7 днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата. Якщо день виплати заробітної плати збігається з вихідним, святковим або неробочим днем, то заробітну плату виплачують напередодні.
16 Березня, 2017 р., 12:34
        Нещодавно  податківці   Сколівщини  побували  на  уроці –тренінгу  у  Сколівській  ЗОШ  1-3 ступеня, який  провела вчитель школи  Наталія  Осипівна  Юник.  В ході  уроку  діти  вивчали   сутність  та значення податків в житті держави, демонструючи при цьому  високий ступінь знань  про   податкову систему.   В  процесі гри  «Ключове  слово»  школярі доводили  що  ключовим   питанням фінансів  є податки, які використовуються на лікування, навчання, забезпечення обороноздатності та функцій держави. На думку школярів   використання податків повинно бути чесним, а  головним недоліком  у  податковій  системі діти  назвали  корупцію.
16 Березня, 2017 р., 11:43
До 13-го квітня в області прибиратимуть та упорядковуватимуть парки, сквери, кладовища та меморіальні комплекси, розчищатимуть русла річок, очищатимуть від сміття придорожні смуги, упорядкують зупинки громадського транспорту. Також ремонтуватимуть дитячі майданчики,та облагороджуватимуть прибудинкові території. А вже 1 квітня 2017 року відбудеться загальнообласна толока.
16 Березня, 2017 р., 10:42
Шановні члени Ради національної безпеки і оборони України!
16 Березня, 2017 р., 10:38
У понеділок, 20 березня,  об 11. 00 год. в залі засідань Сколівської райдержадміністрації  відбудеться  нарада  з головами місцевих рад, керівниками установ, підприємств та організацій  району з питань проведення Місячника благоустрою  території
16 Березня, 2017 р., 10:34
У п’ятницю, 17 березня, о 12.00 год.  в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбудеться навчальний семінар щодо  надання роз’яснень  в організації проведення процедур закупівель в електронній системі «PROZORRO».
15 Березня, 2017 р., 17:02
В рамках виконання програми про «Збереження етнокультурної спадщини на території НПП «Сколівські Бескиди» оголошується конкурс на кращу пасхальну писанку. Писанка, як символ весняного відродження природи, відома багатьом народам світу. Історія писанок сягає в далеке минуле. Християни, які перейняли звичай писати писанки, побачили в них знак воскресіння й вічного життя. Писанка стала символом радості, всепрощення й великоднього привіту.
15 Березня, 2017 р., 16:52
Вчора, 14 березня,  в залі засідань райдержадміністрації  відбулись громадські слухання  з питань  пасажирських перевезень на території району за участю  заступника голови облдержадміністрації Ірини Гримак, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації  Романа Кокотайла, начальника управління Укртрансбезпеки у Львівській області Сергія Небесного,  голови Сколівської районної ради Миколи Романишина,  першого заступника  голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича, депутата Львівської облради Олега Андрусишина, депутатів Сколівської районної ради, посадових осіб місцевого самоврядування району, керівників установ,  організацій, представників громадськості району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора