Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

15 Березня, 2017 р., 15:13
Для того, щоб сплачувати лише за фактично спожитий природний газ, мешканцям Львівщини нагадують про необхідність вчасно подавати показники лічильника. Необхідно самостійно щомісяця 1-го числа зафіксувати показники лічильника газу та впродовж наступних 5-ти днів передати їх ПАТ "Львівгаз".
15 Березня, 2017 р., 12:32
У вівторок, 14 березня, у районному народному домі «Бескид» м. Сколе відбувся святковий концерт приурочений до Дня українського добровольця. З привітальним словом до присутніх добровольців звернувся військовий капелан, о. Володимир Борис. Заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець та керуючий справами районної ради Ярослав Турчин нагородили грамотами райдержадміністрації та районної ради за відвагу та героїзм учасників бойових дій АТО зі Сколівщини: Іванищіва Ігоря; Малиняка Івана; Малісевича Романа; Малісевич Івана; Малісевича Ярослава; Шевчика Романа; Кориневича Василя; Андріїва Петра; Луцика Володимира; Подобівського Івана; Шаламагу Михайла; Собка Володимира; Андріїв Івана.
15 Березня, 2017 р., 11:59
У вівторок, 14 березня, керівник апарату райдержадміністрації Іван Ватагович здійснив виїзд у с.Межиброди, що входить до складу Верхньосиньовидненської селищної  ради,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Зустріч відбулась за участю секретаря селищної  ради  Романа Заревича.
15 Березня, 2017 р., 11:16
У Сколівському районі на навчально-спортивній базі зимових видів спорту "Тисовець" МО України розпочався чемпіонат України з лижних гонок зі спринту. Триватимуть змагання до 17 березня. 
15 Березня, 2017 р., 10:14
У 2017 році не оподатковуються подарунки, вартість яких  не  перевищує  800  гривень. Про це  повідомила, відповідаючи  на усні запитання відвідувачів Центру обслуговування,  головний державний інспектор  Сколівського відділення Стрийської ОДПІ  Марія Іванів. 
15 Березня, 2017 р., 10:12
Чи  нарахується   ЄСВ на винагороду за цивільно-правовими договорами. Якщо працівник підприємства, перебуваючи у трудових відносинах з роботодавцем, одержує дохід у вигляді заробітної плати та виконує роботу (надає послуги) відповідно до цивільно-правового договору отримуючи винагороду, то до бази нарахування єдиного внеску за звітний місяць включаються як заробітна плата (дохід), так і сума винагороди.  При цьому, якщо база нарахування єдиного внеску буде меншою за розмір мінімальної заробітної плати, то єдиний внесок розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати та ставки єдиного внеску у розмірі 22%.
14 Березня, 2017 р., 12:39
Відтепер дізнатись свій поточний баланс розрахунків за газ можна за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно на короткий номер 7104 відправити sms, у тексті повідомлення написати слово "Баланс" (Balance), пробіл, а потім номер особового рахунку. Після надсилання повідомлення споживач отримає автоматичну відповідь з поточним балансом.
14 Березня, 2017 р., 11:46
У понеділок, 13 березня, призначено державні соціальні допомоги 71 малозабезпеченій  сім’ї  району та   3 заявникам – житлові субсидії. Призначення вищевказаних  соціальних допомог  та субсидій затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця.
14 Березня, 2017 р., 11:34
У суботу, 18 березня, із села Межиброди Сколівського району відбудеться одноденний сплав по гірській річці Стрий. Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.
14 Березня, 2017 р., 10:08
У п`ятницю, 17 березня 2017 року об 11:00 год. відбудеться безкоштовний тренінг для представників інститутів громадянського суспільства на тему: «Ораторське мистецтво». Секретами успішного та ефектного публічного виступу поділиться журналіст, телеведучий - Віктор Біщук. Заявку щодо участі у тренінгу потрібно заповнити за посиланням: goo.gl/bT5zCQ до 16 березня 2017 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора