Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Лютого, 2017 р., 09:52
Щороку від середини лютого і до кінця травня відбувається торгівля рідкісними видами первоцвітів, більшість з яких знаходяться під загрозою знищення. Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА повідомляє, що за знищення або незаконне вилучення таких рослин з природного середовища, передбачено адміністративну відповідальність та штрафи.
20 Лютого, 2017 р., 17:05
Сьогодні, 20  лютого,  пам'ятними  заходами на Сколівщині  вшановано   Героїв Небесної Сотні. Зокрема, сьогодні минуло три  роки   з часу, як   смертоносна  куля обірвала  життя   нашого земляка, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича.
20 Лютого, 2017 р., 15:46
Про особливості цьогорічної деклараційної кампанії, категорії громадян, які повинні подати декларації, та доходи, які оподатковуються, розповів    начальник  Сколівського  відділення   Стрийської ОДПІ   ГУ ДФС у  Львівській області   Володимир  Миколайцович Мелех  в інтерв’ю   газеті «Бойківська думка».
20 Лютого, 2017 р., 11:34
Інформуємо, що Федеральним міністерством  економіки та енергетики Німеччини ініційована програма підготовки управлінських кадрів "Fit for Partnership with Germany", яка передбачає проведення тренінгів з питань практичного застосування менеджменту та  управління підприємством.
20 Лютого, 2017 р., 09:25
  Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – наших мужніх співвітчизників, які віддали життя за свободу й незалежність України, за право свого народу стати рівноправним членом спільноти вільних націй, за демократичні принципи, що гарантують кожній людині повагу до її гідності та можливість вільно жити і розвиватися.
17 Лютого, 2017 р., 17:07
В понеділок, 20 лютого 2017 року, в м. Сколе відбудуться  заходи присвячені  Дню Героїв Небесної Сотні та вшануванню пам’яті Героя України Олега Ушневича:
17 Лютого, 2017 р., 16:57
В рамках планової комплексної перевірки цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб У Львівській області, 17 лютого, проведено перевірку  організації планування діяльності  Сколівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної   державної системи цивільного  захисту та організації  роботи  з виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань  техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб  в органах управління, спеціалізованих службах цивільного захисту, організаціях та установах району.
17 Лютого, 2017 р., 15:20
Мешканців Львівщини закликають зменшити споживання електроенергії та тепла, що генерується на її основі. Попри те, що планових відключень електроенергії на території області станом на сьогодні не планують, мешканців просять максимально економно ставитись до її використання.
17 Лютого, 2017 р., 15:18
Сьогодні, 17 лютого, у Львівській ОДА відбулась прес-конференція "Стратегія розвитку театрів Львівщини на 2017 рік". Про підсумки минулого року та творчі плани на 2017 рік говорили заступник голови облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Береговська а також керівники та режисери професійних театрів Львівської області.
17 Лютого, 2017 р., 14:58
У середу, 15 лютого, на базі Сколівської академічної гімназії відбулося засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби ЗНЗ та ДНЗ Сколівського району. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора