Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

16 Травня, 2017 р., 18:00
Сьогодні, 16 травня, в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбулась нарада-семінар з суб’єктами господарської діяльності щодо легалізації зайнятості та дотримання трудового законодавства за участю представників головного управління  Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського районного центру зайнятості, Стрийського об’єднаного управління Пенсійного фонду у Львівській області.
16 Травня, 2017 р., 17:58
Сьогодні  керівник апарату  райдержадміністрації Іван Ватагович  провів  зустріч з активом с.Орява  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Іван Ватагович  проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку  району за І квартал 2017 року,    наголосив на необхідності  проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи серед населення  щодо військової  службу за контрактом, благоустрою теиторії та проведення заходів щодо знищення борщівника.
16 Травня, 2017 р., 11:34
Для запобігання випадків отруєння бджіл під час обробітку сільськогосподарських культур необхідно дотримуватися правил, що встановлені законодавством України. На цьому наголошують у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.
15 Травня, 2017 р., 17:05
У п`ятницю, 19 травня 2017 року відбудеться безкоштовний тренінг для громадськості на тему: «Тайм-менеджмент». На тренінгу дізнаєтесь як встигнути і відпочивати і працювати. Секретами правильно планувати свого час поділиться заступник керівника відділу рекрутингу та студентської кар’єри Українського католицького університету, голова Львівської обласної організації Спілки Української молоді в Україні Андрій Фендик. Заявку щодо участі у тренінгу потрібно заповнити за посиланням: goo.gl/J3Nv6D до 18 травня 2017 року. Захід відбудеться у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб.412.
15 Травня, 2017 р., 16:54
Сьогодні,15 травня, голова райдержадміністрації провів нараду  за участю заступників голови райдержадміністраці та  керівників структурних підрозділів. В ході наради розглянули ряд питань: про проведення зустрічі голови райдержадміністрації з учасниками АТО та членами їх родин, членами сімей  діючих військовослужбовців, родинами загиблих військовослужбовців в зоні АТО, про проведення  інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо військової служби за контрактом, про організаційні моменти щодо проведення обласних змагань з боксу та заходи щодо знищення борщівника на території району.
15 Травня, 2017 р., 16:47
У середу, 17  травня, в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбудеться зустріч  з учасниками АТО, членами їх родин, членами сімей діючих військовослужбовців, родинами загиблих військовослужбовців в зоні АТО.
15 Травня, 2017 р., 16:28
Розпорядженням голови райдержадміністрації від 12 травня 2017 року №136 затверджено склад громадської ради при Сколівській райдержадміністрації на 2017-2019 роки:
13 Травня, 2017 р., 16:42
14 травня, у День Європи, з нагоди надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом, Глава Української держави зустрінеться із представниками засобів масової інформації та відповість на запитання.
12 Травня, 2017 р., 18:41
Упродовж 12-14 травня на Львівщині відбуватимуться прощі. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
12 Травня, 2017 р., 15:07
У четвер, 11 травня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Василя Білинця  відбулось засідання Координаційної  ради з питань дітей.  Під  час засідання  заслуховано   питання щодо  підготовки до проведення літнього таборування та оздоровлення дітей і підлітків району у 2017 році, в т. ч. дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також  про  організацію дозвілля дітей і підлітків позашкільними закладами освіти, закладами культури на час літніх канікул та про запровадження нових форм та методів з метою цікавого проведення дозвілля для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора