Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Квітня, 2017 р., 15:25
У п’ятницю, 28 квітня, у Львівській області відзначатимуть Всесвітній день охорони праці. Серед запланованих заходів, зокрема, спортивні змагання, присвячені Дню охорони праці,  відкриті уроки та виховні години на тему охорони праці. Також на підприємствах  Львівщини проведуть конкурси на найбезпечніше робоче місце  та зустрічі із трудовими колективами з питань дотримання вимог законодавства про охорону праці.
26 Квітня, 2017 р., 15:21
ГУ Держпраці наголошує, що лише офіційно працевлаштований працівник має право на усі гарантії, які передбачені Кодексом законів про працю України. Погоджуючись працювати неоформленими, працівники до кінця не усвідомлюють, що вони залишаються соціально незахищеними. Неоформлені працівники  втрачають право на соціальне страхування, оскільки з їхньої зарплати не сплачуються страхові внески. У випадку хвороби такі працівники  втрачають право на отримання допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності. 
26 Квітня, 2017 р., 10:55
З метою забезпечення належних умов навчання дітей з особливими потребами, сесією Сколівської районної ради затверджено  районну Програму надання підтримки особам з особливими потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах) загальноосвітних та дошкільних навчальних закладів Сколівського району на 2017 рік. Для  надання підтримки особам з особливими освітніми потребами, які навчаються в класах, групах загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Сколівського району на 2017 рік  виділено   261 449  грн.
26 Квітня, 2017 р., 10:38
26 квітня о 12.30 год. біля  пам'ятника Борцям за волю України (навпроти РНД "Бескид") відбудеться пам'ятний  захід  "Атомне століття  раною горить" присвячений 31-ій річниці  Чорнобильської катастрофи.
26 Квітня, 2017 р., 10:11
Про стан районних електромереж та перспективи розвитку в 2017 році доповів під час сесії   Сколівської районної ради  20 квітня начальник Сколівського РЕМ Володимир Вишневський. Заслухавши  та  обговоривши  інформацію  начальника РЕМ, прийнято наступне рішення сесії районної ради:
25 Квітня, 2017 р., 17:28
Під час XIV-ї   сесії Сколівської районної ради, яка  відбулась у четвер, 20 квітня, по фінансових  питаннях звітувала начальник фінансового управління  райдержадміністрації Світлана Сидорик. Зокрема, заслухано  наступні питання:
25 Квітня, 2017 р., 15:39
24 квітня на Львівщині стартував Український тиждень імунізації, який проводять одночасно з Всесвітнім та Європейським тижнями.  Головна його мета – інформування населення про вакцинацію як найбільш ефективного захисту від інфекційних хвороб та важливу умову збереження національної безпеки країни.
25 Квітня, 2017 р., 15:03
Громадська організація «Тут і Зараз» за підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізує Всеукраїнський волонтерський проект «Тут і Зараз». Метою проекту є міжрегіональний діалог молоді, популяризація та впровадження активного громадянства у селищах та містечках України.
25 Квітня, 2017 р., 15:00
Традиційно, напередодні Великодніх свят, з метою забезпечення продуктовими наборами незахищених верств населення району Сколівським районним територіальним  центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 560 одиноким та одиноко проживаючим громадянам, які звільнені від оплати було вручено  продуктові набори, до яких входили паска, ковбаса, цукор, масло, олія, рис.
25 Квітня, 2017 р., 11:22
У Львівській облдержадміністрації триває проект "Реалізуй себе у владі", який передбачає залучення молоді до стажування в структурних підрозділах та  зараховування  кращих осіб, які пройшли навчання, до кадрового резерву облдержадміністрації. Мета проекту "Реалізуй себе у владі" - це формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців; оновлення кадрового резерву молодими працівниками; активізація розвитку особистісних якостей, шляхом залучення молоді до державної служби; надання можливості талановитим людям долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора