Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Квітня, 2017 р., 12:21
У суботу, 29 квітня, у смт. Верхнє Синьовидне  на Сколівщині  відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям, який облаштовано  в рамках реалізації обласної цільової програми "Спортивний майданчик" на 2011-2016 роки.
28 Квітня, 2017 р., 11:04
В Сколівській райдержадміністрації розпочинається проведення відбору талановитої молоді для залучення до державного управління в райдержадміністрації. До участі у відборі допускаються особи, які: - є громадянами України; - вільно володіють державною мовою; - віком до 35 років; - мають повну вищу освіту або є студентами, які здобули кваліфікацію «бакалавр»,   «спеціаліст»; - мають досвід роботи з найпоширенішим програмним забезпеченням ПК (MS Word, MS  Excel, Internet Explorer/Mozilla Firefox тощо). Для участі у відборі подаються такі документи:-  копія паспорта громадянина України; - копії документів про освіту або довідка з місця навчання; - копія трудової книжки (при наявності); - анкета для проходження навчання у Сколівській райдержадміністрації; - письмова заява претендента на навчання.
28 Квітня, 2017 р., 10:37
У четвер, 27 квітня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Василя Білинця відбулось чергове виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.  Під час  виїзду проведено  інформаційно – роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання с.Дубина та смт.Верхнє Синьовидне щодо офіційного працевлаштування найманих працівників та виплати заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімуму. У роботі робочої групи взяла участь головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області, яка провела роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо питань трудового законодавства та розмірів штрафних санкцій, які накладаються на роботодавця у разі виявлених у порушень щодо найманих працівників.
27 Квітня, 2017 р., 14:46
Актуальні питання захисту прав дітей обговорено сьогодні, 27 квітня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич.Зокрема, комісією дано дозвіл на позбавлення батьківських прав матері відносно її  малолітньої дочки, а також на  позбавлення батьківських прав батька  відносно його дочки. Окрім цього,  встановлено  графік побачення батька з неповнолітніми дітьми.
27 Квітня, 2017 р., 10:33
Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації   від 25 квітня 2017 року №100 «Про відзначення у 2017 році 70-их роковин проведення  операції «Вісла»», 28 квітня 2017 року оголошено  Днем жалоби у зв’язку 70-ми роковиами проведення операції «Вісла». Просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорними стрічками на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій на території району.  Забезпечити проведення у всіх населених пунктах району о 21.00 год. хвилини мовчання та церковного передзвону.  Також в цей же час відбудеться загальнообласна акція «Свіча пам’яті», до якої просять долучитися всіх мешканців, щоб у кожному вікні горіла свічка пам'яті жертв операції “Вісла”. 
27 Квітня, 2017 р., 09:46
 26 квітня  біля пам’ятника Борцям за волю України в м. Сколе  відбулось скорботне віче «Атомне століття раною горить»  з нагоди вшанування  31-ої річниці Чорнобильської трагедії. Заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець та заступник голови районної ради Юрій Допілко вшанували   пам'ять жертв  аварії на ЧАЕС, поклавши  квіти  та  лампадки до підніжжя пам’ятника.
26 Квітня, 2017 р., 17:03
Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення мікропроектів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка.
26 Квітня, 2017 р., 17:03
Детальніше з розпорядженням голови райдержадміністрації від 26 квітня 2017 року №101 «Про закінчення опалювального  сезону 2016/17 років» можна ознайомитись тут.
26 Квітня, 2017 р., 15:37
У вівторок, 25 квітня,  перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав  Лепісевич провів  зустріч з активом с.Головецько  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Ярослав Лепісевич  проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку  району за І квартал 2017 року,  звернув увагу на питання щодо призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом, благоустрою населених пунктів тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора