Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

28 Травня, 2017 р., 15:29
За кошти обласного бюджету департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації закупив 2 780 путівок для дітей пільгових категорій.
27 Травня, 2017 р., 14:48
 В п’ятницю, 26 травня,  біля пам’ятника  Борцям за волю України в м. Сколе відбулись урочистості  з нагоди Свята Героїв.  Керівники  районної та міської  влади, представники установ, організацій та учнівська молодь   віддали честь Героям  української землі, поклавши квіти до місць їх вічного спочинку та пам’ятних знаків на їхню честь, а саме: до Пам’ятника Борцям за волю України; до могили Героя України  Олега Ушневича; до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні; до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана; до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері; до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку.
26 Травня, 2017 р., 15:38
На території району  тривають  заходи по боротьбі із борщівником Сосновського.  Зокрема,  значні площі борщівника   ліквідовано  на території Труханівської, Сможенської, Климецької, Тухлянської, Корчинської та Крушельницької сільських рад. Найактивнішу участь в цих заходах взяли громади  Климецької, Труханівської, Сможенської сільських рад,  ДП «Славське лісове господарство», філії «Сколівський райавтодор» та Стрийського ДЕД. Станом на 26.05.2017 на Сколівщині  ліквідовано 11,37 га борщівнику Сосновського.
26 Травня, 2017 р., 15:01
На численні звернення фізичних осіб – підприємців, Стрийське об’єднане управління Пенсійного фонду України Львівської області надає роз’яснення щодо нарахування та сплати ЄСВ у 2017 році. З 1 січня 2017 року набули чинності зміни до Закону України № 2464 – VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон № 2464), якими на кожну фізичну особу-підприємця та особу, яка провадить незалежну професійну діяльність покладається обов’язок по сплаті єдиного соціального внеску незалежно від обраної системи оподаткування та підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.
26 Травня, 2017 р., 12:16
 Сьогодні, 26 травня,  відбулась зустріч з приватними підприємцями  району в галузі деревообробки з метою обговорення Програми  конкурентоспроможності Львівської області.  Під час зустрічі працівники  управління економічної політики райдержадміністрації   ознайомили  присутніх з   основними вимогами  кредитування,  звернувши увагу на  суб’єкти кредитування, види економічної діяльності під які  можна отримати відшкодування, цілі на які можна використати кредитні кошти. Відтак керуючий Сколівського відділення Ощадбанку Юрій Ладанівський  детально інформував присутніх про  вимоги щодо кредитування  в рамках  вищезгаданої Програми.
26 Травня, 2017 р., 12:03
У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку вільного та успішного шляху і в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас і ми - частина Європи. Європа - наш спільний дім.  Сколівська районна дитяча бібліотека приєдналася до таких заходів і провела для своїх маленьких користувачів (учнів 2-х і 3-х класів Сколівської ЗОШІ-ІІІ ст.), "Казкову мандрівку по країнах Європи". З вступним словом про започаткування свята Дня Європи, про країни Європи, створення прапора Євросоюзу, виступила господиня закладу О.Борис. Відтак подорож проходила по зупинках різних країн Європи, які демонструвала учениця Сколівської гімназії (Станковська Анастасія, 4-й кл.). В дорозі діти зустрічалися з різними героями казок письменників Європи. Це були Червона шапочка (Яцульчак Діана, гімназія 4 кл.), Котигорошко і Карлсон (Зінкевич Остап, гімназія 4 кл.), Снігова королева (Станковська Анастасія, гімназія 4 кл.).        
25 Травня, 2017 р., 16:05
Сьогодні, 25 травня,  за ініціативи Сколівського науково-культурологічного товариства «Бойківщина»  та  сприяння  відділу освіти райдержадміністрації   відбулось  пам’ятне  віче приурочене 160-ій  річниці від дня народження Андрія Яковича Чайковського, видатного українського письменника, громадського діяча, доктора права, одного із організаторів легіону Українських Січових Стрільців, повітового комісара ЗУНР у Самборі. Урочистості  проходили біля  відділу освіти райдержадміністрації,  на стіні  приміщення якого   встановлено пам’ятну  дошку  з написом: «У цьому будинку в 1904-1906 роках  жив і працював український письменник Андрій Чайковський. Тут же гостював у нього в 1904 році композитор Остап Нижанківський».
25 Травня, 2017 р., 12:41
У середу, 24 травня,  в приміщенні відділу «Сколівське бюро правової допомоги»  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  заступник начальника відділу Віра Андрейків  провела семінар для об’єднання співвласників багатоквартирного будинку на тему: «Створення ОСББ, як спосіб зміни суспільства». Фахівець бюро  детально ознайомила  присутніх з алгоритмом створення  ОСББ та його перевагами  в порівняні зі старою системою.  
25 Травня, 2017 р., 12:25
У п'ятницю, 26 травня, о 16.00 год. біля  пам'ятника Борцям за волю України (навпроти РНД "Бескид") відбудеться урочиста академія  приурочена до Свята Героїв. Вшануймо спільно Героїв української нації!
25 Травня, 2017 р., 11:42
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Волинської області провів нараду щодо створення належних умов для реалізації громадянами України права на безвізове відвідування країн Європейського Союзу на міжнародних пунктах. Учасники наради обговорили питання координації дій усіх відповідних служб та відомств щодо підготовки та запуску цього режиму, який розпочнеться 11 червня 2017 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора