Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Травня, 2017 р., 16:10
Сьогодні, 11 травня,  на базі Сколівської академічної гімназії відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання працівників психологічної служби ЗНЗ Сколівського району з проблеми «Підсумки діяльності психологічної служби  у 2016/2017 н.р.».  Роботу методичного об’єднання розпочала завідувач РМК відділу освіти Сколівської РДА Ліліана Іванютенко, яка розповіла про позитивну динаміку розвитку психологічної служби району. Протягом навчального року на виконання державних програм практичними психологами та соціальними педагогами продовжено роботу з вдосконалення профорієнтаційної роботи з учнями ЗНЗ, профілактики торгівлі людьми, поширення ксенофобських та расистських проявів у класних колективах, превентивну роботу з дітьми та підлітками девіантної поведінки, формування поняття гендерної рівності, робота з учасниками АТО та членами їх сімей.
11 Травня, 2017 р., 16:03
    У четвер, 27 квітня,  педагогічні колективи НВК «СЗШ-ліцей» с.Козьови, Труханівської ЗОШ-ІІІ ст., Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ст., Лавочненської ЗОШ І-ІІ ст. №1 долучилися до Всеукраїнського моніторингового опитування викладання і навчання (за методологією TALIS), яке проводиться Українською асоціацією дослідників освіти серед директорів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів у межах проекту «Вчитель». 
11 Травня, 2017 р., 15:58
У середу, 10 травня,  голова райдержадміністрації Ігор Свистун  провів  зустріч з активом с.Тернавка  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Ігор Свистун   проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку  району за І квартал 2017 року,  звернув увагу на питання щодо призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом.Основні питання, які порушували  представники місцевого активу  під час  зустрічі,  стосувались ремонту дороги, заміни опор електропередач, реалізації мікропроектів,  створення Славської ОТГ,  створення  робочих місць, будівництво спортивного майданчика, фінансові питання.
11 Травня, 2017 р., 15:07
Сьогодні, 11 травня, з нагоди схвалення Радою міністрів Євросоюзу рішення щодо надання громадянам України безвізового режиму  учні  загальноосвітніх шкіл Сколівщини  провели флешмоб, випустивши  в небо  десятки синіх та жовтих кульок.
11 Травня, 2017 р., 12:41
Дорогі українці! Щойно Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання нам, громадянам України, права на безвізові подорожі. 17 травня у Страсбурзі в приміщенні Європарламенту,  як ми домовилися з нашими європейськими друзями, урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт. Це, напевно, буде один із найважливіших моїх візитів за три роки служіння на посаді Глави Української держави. Рішення опублікують в Офіційному журналі Союзу – і за двадцять днів по тому воно набуде чинності. Приблизно 11 червня 34 європейських країни увімкнуть зелене світло власникам українських біометричних паспортів – для безвізових короткострокових поїздок.
11 Травня, 2017 р., 11:05
Сколівський районний центр зайнятості оголошує конкурс  з проведення відбору суб’єктів підприємництва у сфері інформаційно-консультаційних і профорієнтаційних послуг. До участі у конкурсі запрошуються: консалтингові фірми, тренінгові компанії, громадські організації, тощо, діяльність яких пов’язана зі сферою зайнятості та ринком праці.  Документи на конкурс приймаються з 9.00 год. 11 травня 2017 року до 18.00 год. 25 травня 2017 року.  Пропозиції щодо участі у конкурсі просимо подавати офіційним листом до Сколівського районного центру зайнятості за адресою: 82600, м. Сколе, вул. Братів Вільшинських, 4, контактні телефони: (0251) 22097, у запечатаному та скріпленому печаткою конверті (за наявності) з написом: «На конкурс надавачів інформаційно-консультаційних і профорієнтаційних послуг».
10 Травня, 2017 р., 17:46
У п’ятницю, 05 травня, відбулись Установчі збори за участю інститутів громадянського суспільства  по формуванню нового складу  громадської ради  при Сколівській  райдержадміністрації на 2017-2019 роки.  Подякував за ініціативу та запросив представників громадських організацій до співпраці  перший заступник  голови  райдержадміністрації Ярослав Лепісевич. За підсумками  Установчих зборів прийнято рішення  про затвердження складу громадської ради при Сколівській  райдержадміністрації на 2017-2019 роки у кількості  7 представників інститутів громадянського суспільств, а саме:  
08 Травня, 2017 р., 19:07
Сьогодні,   8 травня, з нагоди Дня пам’яті та примирення біля  Братської могили на майдані Незалежності  в м.Сколе відбулись  заходи по вшануванню пам’яті жертв Другої світової війни за участю  ветеранів, духовенства, представників органів влади,  установ та організацій, учнівської молоді та громадськості.
08 Травня, 2017 р., 18:40

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора