Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

25 Квітня, 2017 р., 10:46
   У п’ятницю,   21 квітня, на базі Сколівського відділення Стрийської ОДПІ було підведено підсумки та визначено переможців І (районного) етапу конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей». Конкурс дає змогу великій кількості дітей ознайомитися з основними положеннями податкового законодавства, сприяє формуванню високої податкової культури та вихованню економічної грамотності серед молоді. А також допомагає реалізувати свої творчі здібності.
25 Квітня, 2017 р., 09:50
У четвер, 27 квітня 2017 року о 11.00 год. у 412 каб. Львівської обласної державної адміністрації (м. Львів, вул. Винниченка. 18) відбудеться безкоштовний тренінг для представників громадських організацій на тему: "Підготовка проекту та шляхи залучення ресурсів". Навчання проводитиме координатор проектів громадської організації «Центр громадянських ініціатив» Юлія Рудюк. Онлайн-реєстрацію для участі у тренінгу можна заповнити за посиланням: goo.gl/LIfo4H до 26 квітня 2017 року. Контактна особа – Оксана Шульган, представник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації, тел. 0937467358.
24 Квітня, 2017 р., 15:35
    Сьогодні, 24 квітня,  перший заступник голова райдержадміністрації Ярослав Лепісевич провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та працівниками апарату райдержадміністрації. Було підведено підсумки роботи райдержадміністрації за попередній тиждень та  накреслено  ряд  завдань на поточний тиджень. Під час наради  обговорено  також питання: про реалізацію  коштів, виділених на виконання галузевих програм, про результати роботи з суб’єктами господарювання з питання детінізації заробітної плати за І  квартал 2017 року, про закупівлю шкільних автобусів за кошти передбачені Програмою розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 рр. у 2017 році, про заходи по підготовці до дитячої оздоровчої кампанії 2017 року.
21 Квітня, 2017 р., 16:31
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології протягом 21-24 квітня поточного року погоду на території області обумовить проходження ряду атмосферних фронтів. Збережеться хмарна погода. У південній частині області часом опади (переважно у вигляді мокрого снігу), слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках автомобільних доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями - пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки від 0° до 7° морозу, вдень 3-8° тепла.
21 Квітня, 2017 р., 16:27
 Підведено підсумки районного етапу обласного конкурсу "І слово, і пісня, матусю, Тобі". Конкурс проводився із метою пошуку і підтримки юних талантів та надання їм фахової допомоги у розкритті творчої індивідуальності, вдосконаленні майстерності під час виступів на великій сцені. У конкурсі взяли участь 20 учнів із 12 навчальних закладів району.
21 Квітня, 2017 р., 15:12
В четвер,  20 квітня,  заступник голови районної державної адміністрації Василь Білинець провів чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.  Під час засідання проаналізовано інформацію щодо суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють діяльність у галузі лісового господарства.
20 Квітня, 2017 р., 17:22
Упродовж 20 – 24 квітня на Львівщині очікується ускладнення погодних умов. Про це повідомив в.о директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук.
20 Квітня, 2017 р., 17:12
У вівторок, 18 квітня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець провів  зустріч з активом с.Волосянка  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Василь Білинець  звернув увагу  на роботу територіально-господарського комплексу району, зокрема стан  капітального  будівництва, ремонту доріг,  питання щодо призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом; благоустрій  території населених пунктів; проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення   щодо  недопущення  самовільного  спалювання сухої трави. 
19 Квітня, 2017 р., 17:47
Завтра, 20 квітня,  об 11.00 год. відбудеться XIV-та  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: про виконання районного бюджету за І квартал  2017 року; про стан дорожньої мережі та її утримання у весняно-літній період; про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації та територіального центру соціального обслуговування за 2016 рік; про стан електромереж району та перспективи розвитку у 2017 році; про роботу мисливських господарств в районі; різне.
19 Квітня, 2017 р., 15:25
Мета проекту – об’єднати активну молодь для втілення їхній ідей у життя. Найактивніші учасники матимуть змогу взяти участь у Форумі ідей та отримати фінансову підтримку свого проекту. Організатори: департамент внутрішньої та інформаційної політики, Український Католицький Університет, ЛОО ” Спілки Української молоді в Україні” та Львівський обласний молодіжний центр. У середу, 5 квітня, понад 20 учасників молодіжного проекту “Ідея змінює країну”- активні гімназисти  м.Сколе, взяли участь у тренінгу та пізнавали мистецтво генерування ідей за методикою Уолта Діснея.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора