Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Травня, 2017 р., 10:10
 У вівторок,  30 травня,  в Сколівському лісництві НПП"Сколівські Бескиди" проведено навчання (тренування) дій органів управління та сил цивільного захисту щодо ліквідації лісових пожеж в екосистемах. Участь  в  тренуваннях   взяли пожежні команди НПП"Сколівські Бескиди", ДП "Сколівське лісове господарство" та особовий склад Сколівського РВ ГУ ДСНС у Л/о.
31 Травня, 2017 р., 10:04
На Львівщині сезон активності кліщів триває з ранньої весни і до листопада, але впродовж року є два найбільші піки активності – квітень-травень та серпень-вересень. Зараз починається весняний пік активності, тож департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації попереджає про небезпеку та закликає мешканців бути обережними.
31 Травня, 2017 р., 09:53
У межах робочої поїздки до трьох областей України Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибув на Львівщину, де оглянув стан виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування Н-02 Львів-Тернопіль. Загальна протяжність цієї дороги – 72,8 км. Ремонтні роботи розпочали у 2016 році, тоді відремонтували 40 км. Загальна вартість робіт – 755 млн грн.
30 Травня, 2017 р., 16:38
У п`ятницю, 2 червня, відбудеться безкоштовне навчання для представників активної громадськості та громадських організацій на тему: «SMM: приклади роботи в соціальних мережах». Практичними порадами, як ефективно просувати сторінки спільнот, об’єднань чи організацій в соціальних мережах поділиться pr-менеджер Холдингу емоцій "!FEST" Оксана Ємець. Заявку щодо участі у тренінгу потрібно заповнити за посиланням: goo.gl/8jCH0O. Час проведення: з 11:00 до 13:00 год. Навчання відбудеться у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб.412.
30 Травня, 2017 р., 16:32
У четвер, 1 червня,   в рамках Міжнародного дня захисту дітей  на Сколівщині   буде проведено ряд цікавих правопросвітницьких заходів  як для  дітей різної вікової категорії, так і соціальних інституцій, котрі працюють із дітьми.  В актовій  залі райдержадміністрації о 10.00 год. відбудеться  круглий стіл за участю представників державних  органів влади та  соціальних інституцій з питань забезпечення правових можливостей  дітей. У дитячих дошкільних навчальних закладах будуть проведені воркшопи на тему: «Знай свої права, дитино».  Вуличне навчання школярів: «Своє право: знати, вміти, захистити» проведуть фахівці бюро спільно зі   спеціалістами   Сколівського районного центру зайнятості та  фахівцями зі Сколівського районного сектору з питань пробації.  В приміщенні бюро правової допомоги прослухають лекцію на тему: «Дострокове звільнення від відбування покарання» та отримають юридичні  та психологічні консультації  від бюро правової допомоги, Сколівського  районного сектору уз питань пробації, районного центру соціальних  служб для  сім’ї, дітей  та молоді, Сколівського районного центру зайнятості діти, які відбувають покарання без позбавлення волі.
30 Травня, 2017 р., 16:13
Державна служба України з питань праці спільно з Міжнародною організацією праці впродовж квітня – серпня 2017 року проводить пілотну інспекційну кампанію щодо виявлення фактів незадекларованої праці у чотирьох областях України, зокрема і у Львівській області.  Пілотна інспекційна кампанія проводиться з тим, щоб поширити діяльність Держпраці ( в частині інспекції праці) на неформальну економіку. Ця робота здійснюватиметься на основі співпраці з іншими органами державної влади та соціальними партнерами. Основною метою проекту є не лише виявлення фактів неофіційного працевлаштування, але й з’ясування причин, які його зумовлюють.
30 Травня, 2017 р., 16:02
1-4 червня у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться Дитячий Форум – один з найбільших фестивалів для розвитку та розваг дітей і батьків в Україні. 600 розважальних і навчальних заходів у 10 тематичних просторах – наука, література, спорт, мистецтво, театр, технології, екологія, винахідництво, музика, кіно і багато іншого.
30 Травня, 2017 р., 15:26
Сьогодні, 30 травня,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулось  засідання  комісії з питань захисту прав дитини.  Під час засідання заслухано питання про виконання  обов'язків опікуна  щодо  підопічних дітей, позбавлених батьківського виховання, а також про стан виконання  батьківських обов'язків матері відносно   неповнолітніх дітей (сім'я, яка опинилась в складних життєвих обставинах). Крім цього,  комісією дано дозвіл  на позбавлення батьківських  прав матері відносно малолітньої дитини.
30 Травня, 2017 р., 09:23
Про звільнення І.Свистуна з посади голови Сколівської районної державної адміністрації Львівської області.
29 Травня, 2017 р., 12:08
У неділю, 28 травня,  в районному народному домі  «Бескид» м.Сколе відбувся творчий  звіт  вихованців гуртків Сколівського районного будинку дитячої та юнацької творчості,  приурочений  Міжнародному Дню захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора