Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

07 Травня, 2017 р., 21:55
Сьогодні, 7 травня, відбулось традиційне сходження та урочистості з нагоди  відзначення 102-ї річниці боїв Українських Січових Стрільців на горі  Маківка. Участь в заходах взяли  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк,   перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Ярослав Лепісевич, голова Сколівської районної ради  Микола Романишин, делегації районів Львівщини, ветерани національно-визвольних змагань, бійці Української армії та добровольчих батальйонів, жителі навколишніх сіл та гості із сусідніх  областей.
05 Травня, 2017 р., 12:19
З нагоди святкування 102-ої річниці битви Січових Стрільців на горі Маківка, організація української молоді «Спадщина» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації проводить щорічний табір «Злет на горі Маківка», долучитися запрошують молодь віком від 10 до 16 років. Триватиме табір з 5 до 9 травня.
05 Травня, 2017 р., 12:13
З 1 травня на підставі внесених 26 квітня Урядом змін у Постанову № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», в Україні діє оновлена програма житлових субсидій.
05 Травня, 2017 р., 10:48
В понеділок, 08 травня, о 12.00 год. на майдані Незалежності м. Сколе  відбудуться заходи (покладання квітів, панахида,  віче) приурочені до  Дня пам'яті та примирення
05 Травня, 2017 р., 09:41
На Львівщині активно триває ремонт доріг на понад 10 напрямках.
04 Травня, 2017 р., 17:52
У неділю, 07 травня,  о 12.00 год.  на г.Маківка  розпочнуться  урочисті заходи  з  нагоди відзначення 102-ї річниці перемоги Українських січових стрільців на горі Маківка. Зокрема:11:00 -  сходження на гору Маківка. 12:00 - покладання квітів до Меморіалу та запалення лампадок до могил Українських січових стрільців, чин панахиди. 12:25 - громадське віче. 13:00 - театралізоване військово-історичне дійство "Бій за гору Маківка".
04 Травня, 2017 р., 17:44
28 і 29 квітня громадські активісти, депутати місцевих рад, небайдужі жителі сіл і міста району мали змогу отримати нові знання під час одноденних тренінгів в с.Коростів і м.Сколе. Заходи відбувались в рамках проекту «Просування реформ в регіони»  Інституту економічних досліджень та політичних консультацій і Європейської правди за інформаційної підтримки Департаменту внутрішньої і інформаційної політики ЛОДА.
04 Травня, 2017 р., 14:43
Сьогодні, 04 травня,  під керівництвом голови райдержадміністрації Ігоря Свистуна відбулась нарада-семінар  з   посадовими особами органів місцевого самоврядування району. Під час  семінару  підведено  підсумки мобілізаційної роботи за 2016 рік та проаналізовано  виконання заходів щодо покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування на підприємствах та організаціях району, затверджених розпорядженням голови Сколівської райдержадміністрації від 18.01.2017 року №11. Також розглянуто  питання щодо розробки схем вивезення твердих побутових відходів; впровадження заходів по боротьбі з борщівником Сосновського; стану  використання земель державної власності сільськогосподарського  призначення; створення місцевих пожежних команд; розробки  містобудівної документації та видачу будівельних паспортів. Крім цього,  обговорено   питання  співпраці органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади в частині легалізації зайнятості та дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці суб'єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території рад.
04 Травня, 2017 р., 14:21
У середу, 03 травня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець провів  зустріч з активом с.Довжки  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту.Під час зустрічі Василь Білинець  проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку  району за І квартал 2017 року,  звернув увагу на питання щодо призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом. Основні питання, які порушували  представники місцевого активу  під час  зустрічі,  стосувались ремонту  дороги, заміни опор електропередач та встановлення потужнішого трансформатора, питання створення Завадківської ОТГ, продаж сільськогосподарської продукції, створення робочих місць.
03 Травня, 2017 р., 11:04
У п'ятницю, 05 травня, о 15.00 год.  в залі засідань  Сколівської райдержадміністрації  відбудуться  Установчі збори  по формуванню  нового складу громадської  ради при Сколівській райдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора