Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Травня, 2017 р., 10:44
У суботу, 20 травня,  на території Сколівської школи мистецтв відкрито скульптуру відомого індійського митця Чандора Паркаша, створену ним на ІІІ-ому міжнародному симпозіумі скульпторів у замку Сент-Міклош в селищі Чинадієво, що на Закарпатті. Саме тому Сколе буде включено в туристичний маршрут "По стежках скульптурної скарбниці". 
22 Травня, 2017 р., 15:38
1 червня у Львівській області офіційно розпочнеться купальний сезон. Упродовж весняних місяців водні об’єкти готували до відкриття сезону. До кінця травня відповідальні служби мають створити у межах підпорядкованих адміністративних територій не менше одного облаштованого місця масового відпочинку населення на водних об’єктах.
22 Травня, 2017 р., 15:35
Нещодавно відвідувачі Сколівського відділення Стрийської ОДПІ цікавились особливостями справляння єдиного податку з юридичних осіб. Чи можуть юридичні особи подавати засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб заяву про застосування спрощеної системи оподаткування?
22 Травня, 2017 р., 15:29
Сколівське відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що за несплачене своєчасно податкове зобов’язання, яке було самостійно визначене платником податків або податковим агентом, пеня нараховується з розрахунку 100% облікової ставки НБУ за кожний день прострочення. З 14 квітня знижена облікова ставка Нацбанку до 13%. З 1 січня поточного року єдиною підставою для нарахування пені є несвоєчасна сплата узгодженого податкового зобов’язання.
22 Травня, 2017 р., 15:26
У четвер, 25 травня, з 11.00 год. в м.Сколе на майдані Незалежності працюватиме виїзний регіональний сервісний центр МВС у Львівській області, який здійснює надання платних  і безоплатних послуг, віднесених до компетенції МВС України. Серед основних функцій і послуг сервісного центру - видача і обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація  транспортних засобів, видача та зберігання  номерних  знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру  можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами та отримати довідку про несудимість.
22 Травня, 2017 р., 15:07
В п'ятницю, 19 травня,  у районному народному домі "Бескид" м.Сколе  відбувся святковий   концерт учнів та колективів Сколівської школи мистецтв приурочений  матерям "Мамо, дякую Тобі за таланти".
19 Травня, 2017 р., 14:44
У четвер, 18 травня, в приміщенні Сколівського РЦЗ для клієнтів служби зайнятості відбулося спільне консультування фахівцями Сколівського бюро Стрийського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та фахівців Сколівського районного центру зайнятості з питань легальної зайнятості в Україні та за її кордонами. Захід відбувся в рамках акції Служби зайнятості «Ні – зарплаті в конвертах!».
19 Травня, 2017 р., 11:50
У зв’язку з  відзначенням  21 травня   Дня пам’яті  жертв політичних   репресій, просимо забезпечити: приспущення Державного Прапора України на будинкахі спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій; обмежити у цей день проведення розважальних заходів; сприяти громадським організаціям у проведенні заходів, спрямованих на вшануванняпам’яті жертв політичних репресій; організацію та проведення просвітницьких заходів у навчальних закладах та установах культури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора