Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Вересня, 2017 р., 09:54
Запрошуємо Вас, Ваших друзів і всіх, для кого дорогий наш Бойківський край, прийти на Фестиваль і разом з нами поринути в атмосферу музики, запальних танців, бойківського колориту, творчості і креативу. Родзинкою свята буде частування всіх гостей "Скільською кишкою", довжиною в 620 метрів від газдів і господинь міста. Програма буде різноманітною і цікавою, як для дорослих, так і дітей. Під час Фестивалю на вас очікує: - музичне вітання від народного артиста України Василя ЗІНКЕВИЧА - запальна в"язанка пісень від АНДРІАНИ - виступи творчих колективів Сколівщини - святковий ярмарок дарів Карпат із дегустацією - Сколівська гостина - "Дари-Барви осені" за участю сільських громад Сколівщини - майстер-класи в локації "Бойківська ШТУКА" - фотовиставка "Історія мого міста" - бойківські забави - дитячі атракції - ігри, конкурси "Вболівай за наших" - молодіжна дискотека. Обіцяємо незабутні враження, непідробні емоції, море заряду і позитиву! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СКОЛЕ! Початок о 15.00. Організатор дійства - Сколівська міська рада
20 Вересня, 2017 р., 17:41
   Літні канікули завершились, а це означає, що на вулицях знову побільшало маленьких пішоходів. Тому в Жупанській ЗОШ І-ІІ ст. 19 вересня з учнями початкових класів була проведена виховна бесіда на тему: «Увага! Діти на дорозі!» Метою проведення даного заходу було поглибити знання учнів про правила дорожнього руху та повторити основні правила пішоходів, велосипедистів, пасажирів, а також сприяти розвитку мислення, пам’яті, навичок поведінки на дорозі.
20 Вересня, 2017 р., 17:35
В понеділок, 18 вересня,  в Славській сільській бібліотеці була проведена зустріч з учасником АТО Гребом Михайлом Івановичем. У підготовці та проведенні зустрічі брали участь учні школи Жукуляк А., Плечій Т. (4 клас), вчителі музичної школи Рудий В.І., Бечкало Р.І.,  працівники бібліотеки Кулинич О.Ф., Малюк Р. та учні 5-х класів. На зустріч були запрошені представники громадськості.
20 Вересня, 2017 р., 17:21
Нещодавно у Нижньорожанківській ЗОШ І-ІІ ст. в рамках акції «Увага! Діти – на дорозі!»  проведено заходи з питань дорожнього – транспортного травматизму для учнів. Мета акції: поглибити знання учнів про правила дорожнього руху та повторити основні правила пішоходів; виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров’я та здоров’я оточуючих. Зокрема, для учнів  3 класу проведено: вступну бесіда «Рух-це життя»; ілюстрацію дорожних знаків, виставку малюнків про дорожний рух. Як підсумок виховного заходу-розгадування загадок на правила дорожнього руху.
20 Вересня, 2017 р., 11:01
  Усі ми багато разів на день пересуваємось вулицями та дорогами  міст, селищ та сіл, у яких живемо. Щоранку маленькі школярики поспішають разом з батьками на навчання. А дехто – вже й зовсім дорослий, тож самостійно долає шлях до школи і повертається додому після уроків. Чи буде безпечною ця дорога, найперше, залежить від уважності юних пішоходів, дотримання ними елементарних правил безпеки. Проте чи завжди ми пам’ятаємо, що, вийшовши за поріг домівки, стаємо учасниками дорожнього руху і заради своєї безпеки повинні орієнтуватись у складній ситуації на дорозі, самовільно приймати рішення. 
19 Вересня, 2017 р., 17:22
Днями завершився I етап Всеукраїнського профілактичного заходу "Урок". Під час перевірки виявили 82 дітей, які не приступили до занять у загальних навчальних закладах, професійно-технічних училищах та вищих навчальних закладах I – II рівнів акредитації.
19 Вересня, 2017 р., 16:02
Відповідно  до протоколу №2   засідання Сколівської районної виборчої комісії Львівської області  15 вересня 2017 року утворено  Славську селищну виборчу комісію, на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад, об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 29 жовтня 2017 року в межах створення Славської територіальної громади Сколівського району Львівської області у кількості 17 чоловік у складі:
19 Вересня, 2017 р., 15:53
Протягом минулого тижня в Славській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив тиждень безпеки руху на дорозі. Під час проведення тижня учні повторювали і засвоювали нові правила дорожнього руху, знання яких дає право на життя, унеможливлює створення аварійних ситуацій на дорозі. У 1-11 класах класні керівники провели уроки дорожнього руху: «До нас завітав Світлофор» (1-4 класи), вікторини на кращого знавця правил поведінки на дорозі, дорожніх знаків( 6-8 класи).  У старших класах розглядали різні ситуації: «пішохід – водій», «пасажир – водій», їхні права та обов’язки. З радістю школярі працювали на уроці, який вела  Костишин Наталія Степанівна, представник Сколівського відділення поліції.
19 Вересня, 2017 р., 10:17
В неділю, 17 вересня,  в актовому залі ДП "Сколівське лісове господарство" під керівництвом головного спеціаліста відділу освіти Лесишина Романа відбулось  урочисте засідання по створенню  Федерації настільного тенісу Сколівського району. Участь в заході взяли: депутат районної ради, голова  районної Федерації  з волейболу Остап Бойко; депутат міської ради Михайло Трепак, головний спеціліст відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Мирослав Білий;  учасник АТО Олександр Стовба; голова ФНТСР Олесь Допілко,  вчителі фізичної культури, учнівська молодь. На засіданні було оприлюднено та погоджено статут і положення Федерації.
19 Вересня, 2017 р., 10:08
На виконання ЗУ «Про протидію торгівлі людьми» прийнятого у 2011 році  створена система протидії торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам:  діє Державна програма протидії торгівлі людьми на період до 2020 року; затверджено порядок встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, порядок взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми;  затверджено порядок виплати одноразової матеріальної допомоги постраждалим особам;  затверджено стандарти надання послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми, методичні рекомендації для державних службовців, які працюють з постраждалими;  в кожній місцевій державній адміністрації визначено структурний підрозділ, відповідальний за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора