Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

27 Вересня, 2017 р., 11:36
У четвер, 28 вересня,  з 09:00 до 17:00 год в приміщенні відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги всі бажаючі матимуть нагоду отримати правові консультації  з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та питань, пов’язаних із спадкуванням. Правові роз'яснення надаватимуть: Віктор Батлюк - нотаріус Сколівської державної нотаріальної кантори; Ірина Зінкевич – головний спеціаліст - державний реєстратор речових прав на нерухоме майно відділу державної реєстрації Управління економічної політики Сколівської РДА; Віра Андрейків - заступник начальника відділу Сколівське бюро правової допомоги; Христина Климух- головний спеціаліст відділу Сколівського бюро правової допомоги;  фахівці Головного територіального управління юстиції у Львівській області.
27 Вересня, 2017 р., 10:53
Піклування про своє здоров’я і рівень імунітету. Це перш за все дотримання здорового способу життя, повноцінне харчування з вживанням часнику, цибулі, спецій, лимонів, аскорбінової кислоти, меду і імбиру, фітопрепаратів, фізична активність, загартування, режим праці і відпочинку, повноцінний сон, свіже повітря, сонце і якісна питна вода, одяг і взуття відповідно погоді, хороший настрій, відсутність шкідливих звичок, особиста гігієна (особливо миття рук), гігієна приміщень та їх дезінфікування.    Завжди треба пам’ятати, що при перших ознаках хвороби відразу необхідно звернутись до лікаря. Самолікування неефективне і небезпечне.
27 Вересня, 2017 р., 10:43
У четвер, 28 вересня, в головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області відбудеться «Пряма телефонна гаряча лінія» з питань пенсійного забезпечення громадян. На запитання мешканців Львівщини упродовж 12:00 – 14:00 год відповідатиме заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Левицька. Телефон «прямої гарячої лінії» (032) 255-38-97.
27 Вересня, 2017 р., 10:23
З 8 по 13 вересня в Коростівській ЗОШ І-ІІ ст. тривали навчально-виховні заходи з безпеки дорожнього руху. Зокрема, в рамках шкільного тижня безпеки дорожнього руху проведено: тематичну загальношкільну лінійку; єдиний урок: «Безпека на дорозі – безпека життя»; виставку малюнків: «Пам'ятай і виконуй»; урок-дискусію: «Правила нашої безпеки»; виставку тематичної літератури: «Ми – пішоходи»; перегляд відеороликів: «Безпека пішоходів в руках самих пішоходів»; практичне заняття: «Будь уважний на дорозі»
26 Вересня, 2017 р., 17:48
Інформаційні бюлетні щодо розвитку гірських районів Львівщини, підготовлені в рамках реалізації проекту по розробці Дорожньої карти розвитку гірських районів Львівської області: Inform-buleten1,  Inform-buleten2
26 Вересня, 2017 р., 15:08
З метою популяризації правил дорожнього руху та профілактики травматизму на дорозі в Ялинкуватській ЗОШ І-ІІ ст.  проведено бесіди  «Культура учасників дорожнього руху» та  «Надмірна швидкість – основна причина ДТП в Україні», акцію «Увага! Діти -- на дорозі!»  та кронкурс малюнків «Впізнай і домалюй» .
26 Вересня, 2017 р., 15:00
У п'ятницю, 22 вересня, у Тернавській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся вечір поезії,  присвячений учасникам АТО.   Участь в заході взяв  Лавочненський сільський голова  Володимир Довгенько, який брав участь у бойових діях на Сході. Вечір розпочався  спільним виконанням  Державного гімну України. Відтак  учнівська молодь  читала  поезію про   новітніх захисників - героїв, про бої, про солдатських матерів, які чекають своїх дітей з війни.
26 Вересня, 2017 р., 14:44
Інформуємо  про  функціонування інформаційно-довідкових сервісів ДФС, зокрема Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, який надає можливість суб’єктам господарювання та громадянам самостійно у зручний для них час отримати достовірну і повну довідкову інформацію з питань щодо оподаткування, державної митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, електронного цифрового підпису та іншого законодавства, контроль якого покладено на органи ДФС. ЗІР-інформаційний сервіс
26 Вересня, 2017 р., 12:29
ВІідповідно до  наказу Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Львівській області №30 від 12.09.2017 року,  жовтень, листопад, грудень 2017  року  оголошено  місяцями охорони форелі струмкової. На території Сколівського району заборонено будь-яке рибальство, добування водних біоресурсів в гірських притоках басейну річки Дністер, а саме: річка Бутивля і всі її притоки (ліва притока річки Орява, ліва притока річки Опір); річка Орявчик та всі її притоки; річка Панасівка та всі її притоки (ліва притока річки Орява, ліва притока річки Опір); річка Довжанка та всі її притоки; річка Славка в районі с.Волосянка (права притока річки Опір); річка Опір в районі с.Лавочне; права притока річки Опір в околицях села Либохора; права притока річки Опір і всі її притоки вище села Тишівниця; річка Кам’янка (права притока річки Опір) від с.Кам’янка до с.Дубина  (місце впадіння в річку Опір); річка Зелем’янка (права притока річки Опір) в межах с.Гребенів; річка Бринівка (ліва притока річки Опір) від с.Тухолька до с.Тухля.
26 Вересня, 2017 р., 11:37
З 10 до 16 жовтня у місті Бориславі у храмі святої Анни відбуватиметимуться міжнародні молитовні зустрічі зі стигматиком Іллею Катальдо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора