Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

14 Вересня, 2017 р., 14:59
Золота осінь в Карпатах! І у нас наближається подія - місто буде святкувати своє 620-річчя! Дорогі сколівчани і жителі району! Запрошуємо вас, ваших друзів і всіх, для кого дорогий наш Бойківський край, прийти на Фестиваль і разом з нами поринути в атмосферу музики, запальних танців, бойківського колориту, творчості і креативу. Родзинкою свята буде частування всіх гостей "Скільською кишкою", довжиною в 620 метрів від газдів і господинь міста. Програма буде різноманітною і цікавою як для дорослих, так і для дітей. Під час Фестивалю на вас очікує: - музичне вітання від народного артиста України Василя ЗІНКЕВИЧА - запальна в"язанка пісень від АНДРІАНИ - виступи творчих колективів Сколівщини - святковий ярмарок дарів Карпат із дегустацією - Сколівська гостина - "Дари-Барви осені" за участю сільських громад Сколівщини - майстер-класи "Бойківська ШТУКА" - фотовиставка "Історія мого міста" - бойківські забави - дитячі атракції - ігри, конкурси "Вболівай за наших" - молодіжна дискотека. Обіцяємо незабутні враження, непідробні емоції, море заряду і позитиву! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СКОЛЕ! Організатор дійства - Сколівська міська рада
14 Вересня, 2017 р., 14:54
Сьогодні, 14 вересня, відбулися урочистості з нагоди 70-річного ювілею Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. У святкових заходах взяли участь Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, голова Львівської ОДА Олег Синютка, керівництво університету, представники духівництва, курсанти, студенти та батьки. Розпочалися урочистості святою Літургією, яку очолив Патріарх Філарет у церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що на території університету.
14 Вересня, 2017 р., 14:53
Україна має намір і далі поглиблювати співробітництво з Європейським Союзом задля розвитку держави та в подальшому – набуття членства в ЄС. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу у Києві. «Ми будемо розширювати нашу співпрацю з Євросоюзом. Я вірю в те, що ми можемо увійти до шенгенського cоюзу. Я вірю в те, що ми можемо увійти до митного європейського союзу. Я вірю в те, що ми можемо увійти до єдиного енергетичного союзу. Вірю, що Україна буде членом єдиного авіаційного простору», - сказав Петро Порошенко. «Це кроки, перед тим, як буде відкрито для нас членство в ЄС, членство в НАТО. Але для цього ми маємо з вами спільно, наполегливо і ефективно попрацювати – для того, щоб відповідати критеріям», - додав він.
14 Вересня, 2017 р., 14:42
З 12 по 14 вересня в Славській ЗОШ І-ІІІст. була організована виставка квіткових композицій, приурочена учасникам АТО «Ці квіти, Тобі». Свої роботи подали учні 4-11 класів. Композиції були оформлені у вигляді карти України, яка буяла всіма кольорами веселки, у формі серця з написом «З Україною у серці», із словами «Мир», «Слава героям», «Україна єдина». Квіткові композиції були створені із рослин-символів: калини, соняшника, верби, чорнобривців.  Активну участь у підготовці виставки взяли діти учасників АТО: Губіліт Анастасія, Ферин Роман, Кузьмін Роман, Кеник Олег.
14 Вересня, 2017 р., 11:58
На засіданні Уряду, 13 вересня, прийняли постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”. Вона  передбачає:
14 Вересня, 2017 р., 11:45
В Тухлянській бібліотеці пройшов урок-мужності із учасником АТО Коваль Миколою. В даний час на службі.  Розповів про важку службу на теренах Донбасу захищаючи територіальну цілісність України. Урок-мужності вели: Вебер Наталія Володимирівна та Дасів Наталія Іванівна. Бібліотекар бібліотеки-філії Ольга Галаєв подарувала їм пісню "Край". На завершення свята Ольга Вікторівна прочитала вірш Тараса Григоровича Шевченка "Розрита могила". В кінці заходу завідувача  бібліотекою-філією Мелень Л.М. провела бібліографічний огляд літератури біля книжкової виставки: "День скорботи і вшанування героїв війни України".
14 Вересня, 2017 р., 11:34
Нещодавно   в бібліотеці-філії с.Корчин відбувся  вечір-зустріч з воїнами АТО. Участь в заході  взяли учнівська молодь, односельці, воїни АТО:  Данилович Василь, Лесишин Дмитро-Василь та Мелень Тарас. Ведучі заходу:  Ставникович Богданна та Янко Христина,  вірші для воїнів АТО читали: Рогова Вікторія та Яворський Богдан.  Кожен з воїнів коротко розповів про бойовий шлях,  про місце дислокації. Бібліотекар Галина Миколаївна розказала про воїнів свого села, які знаходяться на передовій, побажала повернутися живими. Подякувала захисникам, які прийшли на зустріч та вручила Подяки та квіти. Лесишин Василь подякував дітям, бібліотекарю та всім присутнім за проведену зустріч, про те, що ми про них пам’ятаємо.
14 Вересня, 2017 р., 10:44
Кабінет міністрів  продовжив до 1 листопада термін подачі заяв громадянами на монетизацію частини невикористаної субсидії. Таке рішення ухвалили на засіданні Уряду в середу, 13 вересня. Міністр соціальної політики Андрій Рева, представляючи проект постанови на засіданні Уряду, пояснив, що діючим положенням встановлено термін подачі заяв на виплату зекономлених частин субсидій до 1 вересня поточного року. Проте, на адресу Міністерства надходять чисельні звернення від громадян про об’єктивні обставини, через які вони не можуть подати заяву у встановлений строк. "Постановою передбачається подовження терміну подачі заяв до 1 листопада цього року, якщо така заява не була подана до 1 вересня через незалежні від одержувача причини. Це допоможе громадянам реалізувати своє законне право на отримання виплат", - заявив Міністр.
13 Вересня, 2017 р., 17:55
У вівторок, 12 вересня, під головуванням першого заступника голови Сколівської райдержадміністрації Ярослава Лепісевича відбулась нарада з питань завершення робіт з підготовки до опалювального сезону 2017/18 рр., підписання паспортів та актів готовності житлового фонду, а також актів готовності теплопостачальних організацій до опалювального сезону.
13 Вересня, 2017 р., 17:20
Шановні друзі! Прийміть щирі вітання з нагоди проведення 24 Форуму видавців у Львові - найпотужнішого книжкового та літературного заходу Центральної і Східної Європи. Глибоко символічною є фокусна тема цьогорічного Форуму - точка творення. Сьогодні Україна перебуває саме у такій точці формування свого європейського майбутнього, історичній точці неповернення в минуле. Ваш Форум і представлені на ньому твори допомагають мільйонам людей у цьому творенні, у відстоюванні місця в цьому бурхливому світі, власного погляду на життя та свободу. Висловлюю вам за це свою глибоку вдячність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора