Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час Колегії прозвітовано про виконання бюджету Сколівського району за 9 місяців 2017 року

Дата: 31.10.2017 12:09
Кількість переглядів: 761

Фото без описуСьогодні, 31 жовтня, під час засідання Колегії райдержадміністрації, яка Фото без описувідбулась під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича заслухано питання виконання районного бюджету Сколівського району за 9 місяців 2017 року. Зокрема, начальник фінансового управління Світлана Сидорик зазначила, що протягом січня-вересня 2017 року проводилась відповідна робота, спрямована на забезпечення якісного виконання бюджетів району. В результаті проведених заходів до районного бюджету надійшло 78227,6 тис. грн. доходів загального фонду (без трансфертів), що становить 108,0 відсотка до затверджених розписом на звітний період з врахуванням змін. Надходження спеціального фонду склали 3035,8 тис. грн.  Відповідно до рішення Колегії, головних розпорядників коштів районного бюджету зобов“язано:

- протягом листопада-грудня посилити фінансовий контроль за станом своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, не допускаючи, при цьому виникнення простроченої кредиторської заборгованості з оплати праці.

- забезпечити виконання вимог статті 51 Бюджетного кодексу України в частині утримання чисельності працівників і здійснення фактичних видатків на заробітну плату, включаючи премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише у межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах.

- щомісячно дотримуватись лімітів споживання енергоносіїв у натуральних показниках по кожній установі, з урахуванням необхідності дотримання жорсткої їх економії.

- забезпечити конкретне дієве виконання уточненого Плану заходів по економії видатків бюджетних установ, які фінансуються з Сколівського районного бюджету, затвердженого розпорядженням райдержадміністрації від 31.05.2017р. №182 та щомісячно до 25 числа інформувати фінансове управління райдержадміністрації про виконання.

Головам сільських, селищних та міської рад доручено:

- на чергових засіданнях виконкомів і сесіях розглянути питання виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2017 року. Забезпечити стовідсоткове виконання планових показників за доходами загального фонду місцевих бюджетів в 2017 році.

- до 25 грудня 2017 року затвердити сільські, селищні та міський бюджети. Про затверджені обсяги місцевого бюджету інформувати фінансове управління райдержадміністрації наступного дня після проведення сесії.

- забезпечити спільно з Сколівським відділенням Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області скорочення податкового боргу до місцевих бюджетів.

- з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів активізувати роботу щодо надходження єдиного податку та акцизного податку з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

-фінансові зобов’язання по видатках із бюджетів місцевого самоврядування брати виключно у межах помісячних бюджетних призначень.

- своєчасно вносити зміни до рішення про місцевий бюджет відповідно до п.7ст.78 Бюджетного кодексу України за фактом недоотримання доходів загального фонду за підсумками квартального звіту, врахованих у розписі місцевого бюджету на відповідний період, більше ніж на 15 відсотків.

- вжити вичерпні заходи щодо повного та ефективного використання коштів субвенцій, що передаються з державного та обласного бюджетів місцевим бюджетам на виконання окремих цільових програм.

- з метою збалансованості місцевих бюджетів забезпечити перегляд затверджених ставок місцевих податків і зборів, та встановити їх в максимальних розмірах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора