Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учнів 9-х класів просять отримати ID-картки

Дата: 30.11.2017 12:10
Кількість переглядів: 565

Міністерство освіти і науки України звернулося до учнів 9-х класів, які вступатимуть до навчальних закладів для здобуття рівня молодшого спеціаліста, заздалегідь потурбуватися про отримання ID-картки.

«Учням, які планують вступати 2018-го на молодшого спеціаліста на основі 9-ти класів, потрібно заздалегідь потурбуватися про отримання паспорту в формі ID-картки», - зазначають у МОН.

У відомстві нагадують, що відповідно до нещодавно затверджених Умов прийому, вступникам на молодшого спеціаліста на базі 9-ти класів під час подання заяви на вступ необхідно пред’явити оригінал документа, що посвідчує особу, та подати його копію.

«Таким документом є паспорт у вигляді ID-картки, який видається громадянам України з 14-річного віку. Тому буде потрібно для вступу на основі 9-ти класів подавати саме таку ID-картку. І ми дуже просимо заздалегідь потурбуватися про її замовлення та отримання. Адже вступати за свідоцтвом про народження зможуть лише ті вступники, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року», - повідомляють у Міносвіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора