Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дистанційні послуги клієнтам Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості

Дата: 13.02.2018 10:23
Кількість переглядів: 484

Фото без описуДля клієнтів служби зайнятості систематично відбувається удосконалення надання якісних соціальних послуг. Відеорезюме, дистанційна он-лайн - співбесіда, дистанційне навчання, електронний кабінет безробітного, платформа профорієнтації, запис на електронну чергу - всі, і цілий ряд інших інноваційних послуг створені для населення та шукачів роботи. Днями, в приміщенні Сколівської районної філії ЛОЦЗ відбувся профінформаційний захід «Презентація роботодавця» в он-лайн режимі для ознайомлення з актуальними вакансіям підприємства «ТОВ "Фуджікура Аутомотів Україна Львів».

Зокрема, на підприємство необхідно велику кількість працівників на посаду: оператора автоматичних ліній та установок. Учасники заходу мали змогу дізнатись головні вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати, умови соціального пакету, а це - зокрема і можливість безкоштовного проживання, і можливість довезення працівників на роботу. Крім того на підприємстві діє акція «Приведи друга». Заступник директора - Ірина Максимівна, котра була присутня на семінарі відзначила, що можливість працевлаштування на підприємстві означатиме вчасну та офіційну заробітну плату, здатність фінансового забезпечення для себе та родини. Адже головною вимогою до кандидатів є – бажання працювати.
Дистанційні форми надання послуг служби зайнятості – це можливість отримати інформаційний пакет в зручному для роботодавця на населення режимі, отримати необхідні знання про підприємство, та відзначити для себе всі переваги працевлаштування та прийняти рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора