Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар в управлінні соціального захисту населення

Дата: 21.02.2018 15:20
Кількість переглядів: 546

Фото без описуУ вівторок, 20 лютого, в управлінні соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар – нарада щодо ролі лікувально – профілактичних  закладів та райдержадміністрацій в державному ринковому нагляді за участю начальника відділу з питань праці, охорони праці та соціально – трудових відносин управління  соціального захисту населення райдержадміністрації, медичного статистика КЗ СРР «Сколівська ЦРЛ» та завідувача сектору ринкового нагляду відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг ГУ Держпраці у Львівській області. 

 Основною метою заходу було інформування щодо ролі лікувально – профілактичних закладів та райдержадміністрацій в державному  ринковому нагляді. Більш детально було розглянуто вимоги законодавчих актів:

  • «Деякі питання захисту права споживачів (користувачів) щодо безпечності нехарчової продукції», затверджені Постановою КМУ від 26.12.2011р. №1400;
  • «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків невиробничого характеру», затверджений  Постановою КМУ від 22.03.2001р.№ 270.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора