Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

13 Березня, 2018 р., 10:31
Про державну політику у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики розповів Голова Держенергоефективності Сергій Савчук у прямому ефірі програми «Київ.Live» на телеканалі «Київ».«Із питанням заміщення газу Уряд вже кілька років поспіль надзвичайно ефективно справляється. Якщо у 2014 р. на мирній частині України такими категоріями споживачів, як бюджетна сфера, населення, теплокомуненерго було спожито 24 млрд м3 газу, то вже у 2017 р.  цей показник склав 18 млрд м3 газу в рік. Тобто 6 млрд м3 газу річних – економія для країни»,  – підкреслив Голова та розповів про ті законодавчі кроки та заходи, завдяки яким досягнуто такого результату.
13 Березня, 2018 р., 10:29
Аgroport West Lviv’18 відбудеться 19-21 квітня 2018 року у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького. Захід зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області. У цьому році особлива увага приділятиметься просторовому розвитку через кластерність агровиробництва та сільських територій, розвитку органічного землеробства.
13 Березня, 2018 р., 09:58
Президент Петро Порошенко під час переговорів  поінформував Віце-Президента Європейської Комісії – Високого Представника ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федеріку Моґеріні про хід реформ, які були здійснені наприкінці 2017 року на початку 2018 року в Україні. «Я дуже дякую за позитивну оцінку реформ, яку дала пані Віце-Президент». – сказав Глава держави, звертаючись до Федеріки Моґеріні. «Я запевнив і пані Віце-Президента, і наших партнерів з ЄС, що українська влада і я, як Президент, не будемо зупинятись і не будемо збавляти темпів у реформуванні держави незважаючи на те, що у 2019 році відбудуться президентські вибори, і парламентські вибори також недалеко», - додав він.
12 Березня, 2018 р., 18:09
Відповідно до розпорядження голови  Сколівської  райдержадміністрації  від 07 березня 2018 року №55   з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів району, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поширення екологічних знань, здійснення активних заходів державного контролю в галузі охорони навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення з 12 березня по 05 квітня  на Сколівщині триватиме   Місячник озеленення, прибирання та благоустрою  території, а 24 квітня – День довкілля.
12 Березня, 2018 р., 18:02
Сьогодні, 12 березня,  перший  заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  взяв участь в обласній skype-конференції, під час якої заслухано наступні питання: про організаційні заходи щодо проведення Міжнародного форуму «AGROPORT West Lviv-2018»; про прoведення заходів з благоустрою та виконання робіт по ремонту доріг; про функціонування відділень поштового зв’язку в населених пунктах Львівської області; про укладення угод щодо вибору лікаря з надання первинної медичної допомоги; про стан підготовки до формування мережі туристичних шляхів згідно ДСТУ 7450:2013 «Туристичні послуги. Знаки туристичні активного туризму. Класифікація, опис і правила застосування»; про порядок укладення, виконання, денонсації та реалізації міжнародних угод місцевими органами влади.
12 Березня, 2018 р., 17:39
Депаратмент з питань цивільного захисту Львівської ОДА попереджає: основними причинами утворення чадного газу (СО – продукту неповного згоряння природного газу) можуть бути:
12 Березня, 2018 р., 14:45
У четвер, 15 березня,  о 14.00 год.  в  РНД "Бескид" м. Сколе відбудеться  святковий концерт "За честь! За славу! За народ!"  присвячений  Дню українського Добровольця. 
12 Березня, 2018 р., 11:16
Завтра, 13 березня 2018 року,  о 14.00 год.  в актовій залі райдержадміністрації відбудеться звіт першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича про роботу  райдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018 рік.   Звіт відбудеться за участю голови Львівської  облдержадміністрації Олега Синютки. На  публічний звіт  запрошуємо  керівників територіальних органів виконавчої влади,  голів місцевих рад, депутатів районної та місцевих  рад, керівників  державних установ,  громадськість Сколівщини.
09 Березня, 2018 р., 15:22
На  сьогоднішніх урочистостях з нагоди 204-ї річниці  від дня народження Тараса  Григоровича Шевченка  вчитель української мови та літератури Сколівської ЗОШ І-ІІ ст.  Галина Волос  підкреслила: «Шевченкова творча спадщина — це ціла академія для нашого народу, якій може по-доброму позаздрити будь-який люд світу. У цій академії сконцентровано все: наша мова, історія, звичаї та традиції, наша мораль, етика й естетика, національна філософія, основи українознавства та державотворення, найвища наша духовність, наше минуле, сучасне й майбутнє. Шевченко бачив українську ідею як державотворчу волю до національної і політичної свободи, як самоусвідомлення і самоствердження народу будівничого, як спільноту, яка пройшла через віки, через живих і мертвих, і ненароджених».
09 Березня, 2018 р., 15:18
Сьогодні, 9 березня,   з нагоди 204-ї річниці  від дня народження Тараса Шевченка, біля  пам’ятника  Великому Кобзарю  в м. Сколе велично та зворушливо  лунали пісенні твори українського Пророка: «Заповіт», «Реве та стогне Дніпр широкий» та  «Думи мої» у   виконанні  зведеного хору   у складі: народного ансамблю  пісні і танцю «Бойківщина»,  народного хору «Каменяр» с.Тухля, народного хору «Синьогора»  смт. Верхнє Синьовидне, викладачів   музичних шкіл та  працівників культури району,  церковних хорів м. Сколе, громадськості міста.   Виконували  пісенні твори геніального поета понад 200 учасників  художньої самодіяльності Сколівщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора