Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для безробітних запрацював новий сайт Державної служби зайнятості

Дата: 21.02.2018 15:27
Кількість переглядів: 644

Фото без опису У лютому для безробітних у тестовому режимі запрацював новий інтернет-ресурс Державної служби зайнятості. На сайті в режимі онлайн можна записатися на прийом до спеціалістів, дистанційно отримати профорієнтаційні послуги, відвідати кабінет безробітного чи працедавця, електронним шляхом подати звітність, переглянути статистичні дані, ознайомитися з новинами того чи іншого регіону.

Довідатися про ситуацію як на загальноукраїнському, так і обласних ринках праці можна у підрозділі «Аналітика та статистика» рубрики «Діяльність». Для прикладу у параграфі «Інфографіка» у вигляді слайдів опублікований цифровий матеріал про основні напрями діяльності служби зайнятості за певний період часу. Інформація дозволяє самостійно відслідкувати динаміку змін у сфері зайнятості, дізнатися основні тенденції, підтверджені цифрами.

У меню «Публікації» розміщені аналітичні матеріали з описом ситуації на ринку праці, надання соціальних послуг з метою працевлаштування окремим групам безробітних, зокрема, особам з інвалідністю, вимушеним переселенцям, учасникам антитерористичної операції, молоді, жителям села та ін.

А з професійним складом зареєстрованих безробітних, розміром заробітної плати, що вказаний у вакансіях, та працевлаштуванням громадян суб’єктами господарювання, що надають посередницькі послуги у сфері зайнятості, можна ознайомитися у закладці «Статистичні дані у розрізі професій».

Інтернет-ресурс доступний за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора