Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Сузір’я лідерів» в НВК «СЗШ-ліцей» с. Козьови

Дата: 05.04.2018 14:21
Кількість переглядів: 425

Вже не перший рік в НВК «СЗШ-ліцей» с. Козьови з представниками шкільного самоврядування традиційно проводяться тренінгові заняття. Цього року новачками в дружній сім’ї «Сузір’я лідерів» стали учні 7-го класу.  Практичний психолог Наталія Задільська поділила учасників тренінгу на три творчі лабораторії – учні самостійно знаходили свою команду, склавши пазли таких класиків як Ф.Ніцше, Е.Фром та Гігель. Озвучивши та обговоривши їх, учні самі назвали тему заняття – «Моє життя в майбутньому». Покроково учні проходили теми вироблення почуття самоповаги, вміння бачити свої позитивні якості, розглядали варіанти корисного і цікавого дозвілля та обговорювали цінність кожної миті життя.


Наприклад, під час презентацій своїх команд учні креативно відтворили свої найкращі позитивні якості та здібності. Таким чином дівчата та юнаки довели, що кожен з них – унікальний, особливий та неповторний. 
Підтвердженням того, що при бажанні є безліч хороших варіантів чим зайнятись, окрім «пустих балачок», паління або вживання алкоголю, стали результати вправи «12 альтернатив…». Учні наводили чудові, а головне корисні альтернативи пасивному, а часом і шкідливому відпочинку. Сподіваємось, що тепер дозвілля наших учнів стане набагато яскравішим та принесе їм багато користі!
А хорошим завершенням засідання лідерів стала вправа «Погляд у майбутнє». Підсумувавши усе, підлітки описали нам бачення своєї життєвої перспективи, розповіли про свої мрії. Після таких щирих розмов хочеться зустрічатись знову і знову, тому ми не прощаємось з вами, а кажемо: «До скорої зустрічі!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора