Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 18.04.2018 11:12
Кількість переглядів: 641

Фото без описуЗ 02 квітня 2018 року  розпочато прийом документів від державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», у тому числі за програмами «Публічне управління об’єднаними територіальними громадами» та «Публічне управління та адміністрування у смарт-сіті».  У відповідності до пунктів 10 та 14-16 «Порядку  прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», який затверджено  постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 р.  № 789, та «Правил прийому на навчання до Національного університету «Львівська політехніка» у 2018 році»:

  1. На навчання за державним замовленням приймаються державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які здобули ступінь  вищої  освіти  магістра, спеціаліста або бакалавра,  працюють  в  органах державної влади на посадах, що належать до 6-9 групи оплати праці, або місцевого самоврядування на посадах, що віднесені до п’ятої - сьомої категорії, мають стаж служби в органах державної влади або місцевого самоврядування не менш  як  один  рік,  не  досягли на момент подання документів 45 років (для навчання вечірньою або заочною формою). Тривалість навчання складає 30 місяців ( 5 семестрів).

   Можливе навчання за кошти фізичної або юридичної особи. Оплата проводиться посеместрово. Вартість одного семестру навчання складає 5 тис. грн., загальна вартість – 25 тис. грн.

            2. Прийом документів здійснюється з 02 квітня до 11.00 год. 26 липня 2018 року. До  заяви  про  вступ на  навчання  додаються  чотири  кольорові фотокартки  розміром  3 x 4 сантиметри, а також копія трудової книжки, завірена відділом кадрів, дві копії диплома про вищу  освіту  та додатка до нього, паспорта, реєстраційного номера   облікової   картки   платника  податків. Військовий квиток (для військовозобов’язаних) пред’являється особисто. Вступники,  які  здобули  відповідний ступінь вищої освіти за кордоном,  подають також довідку про визнання іноземного документа про освіту, що проводиться МОН в установленому порядку.

            Зразок заяви розміщено на сайті навчально-наукового інституту адміністрування та післядипломної освіти (http://ipk.polynet.lviv.ua/nnipdo).

            3. Конкурсний  відбір  осіб  на  навчання  здійснюється  за  результатами  вступних  випробувань з основ держави і права, основ   економіки,  іноземної  мови  та співбесіди з питань, що стосуються   державного управління. Програма вступних випробувань розміщена на сторінці навчально-наукового інституту адміністрування та післядипломної освіти на сайті «Львівської політехніки» (http://lp.edu.ua/iapo/programy-vstupnyh-vyprobuvan-magistr).

            Вступні випробування проводяться з 27 до 31 липня 2018 р. Рішення  про зарахування осіб на навчання за державним замовленням за результатами вступних випробувань приймається до 25 серпня 2018 р. після погодження із Національним агентством України з питань державної служби.

            Навчання розпочинається з 01 вересня 2018 року.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора