Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Супровід учасника пілотного проекту Рука Допомоги

Дата: 13.07.2018 10:11
Кількість переглядів: 678

   Фото без опису     У четвер, 12 липня,  фахівці Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості, відвідали учасника пілотного проекту «Рука допомоги» відповідно до постанови КМУ від 02.12.2015 року №1154, котра завдяки старанням Сколівської РФ ЛОЦЗ та  коштам Світового банку відкрила свою невеличку справу. Оксана Грабовська – колишня малозабезпечена, а сьогодні – підприємець– початківець, успішний майстер манікюру. На свій досить юний вік, перші кроки у манікюрі зробила майже 10 років тому, і сьогодні нас зустрічала із своїм першим клієнтом Ольгою Тимоцко.

             Пані Оксана освідчена людина, має вищу освіту – за фахом вчитель, але позаяк вакансій за спеціальністю немає, то прийшлося працювати і продавцем, і манікюрником. З часом зрозуміла, що хобі (майстер манікюру) стало її основною справою. Тому, за порадою фахівців служби зайнятості, вирішила розпочати власну справу. А так як вона була членом малозабезпеченої сім’ї, якраз у нагоді став пілотний проект «Рука допомоги».  Пройшовши всі етапи підготовки, а саме здобувши первинні знання підприємництва у Львівському центрі професійно-технічної освіти за навчальною програмою «Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивацїї» та відготувавши бізнес – план, у квітні місяці 2018 року отримала одноразову допомогу  на розвиток підприємництва та заодно стала учасником пілотного проекту «Рука допомоги», отримавши фінансову допомогу для придбання обладнання для салону нігтьової естетики. 

         Тому працівникам служби зайнятості було надзвичайно приємно спостерігати за роботою виплеканого нами майстра манікюру, а також новеньке обладнання на якому працює новоспечений підприємець. Оксана Грабовська також із вдячністю звернулась до фахівців служби зайнятісті та згадала ту фахову допомогу у написанні бізнес-плану, консультації та всесторонню опіку і супровід. Натомісь директор Сколівської РФ ЛОЦЗ Іванна Тимоцко наголосила на тому, що служба зайнятості якраз і є для того щоб допомагати людям, та побажала п.Оксані у майбутньому стати ще більш успішним підприємцем, взяти на роботу ще двох працівників, та ще раз стати учасником проекту «Рука допомоги», але вже як фізична особа підприємець, що бере на роботу двох і більше найманих працівників із числа членів малозабезпечених сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора