Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для малозабезпечених – «Рука допомоги»

Дата: 14.08.2018 17:01
Кількість переглядів: 545

Фото без описуУ Сколівській РФ ЛОЦЗ систематично проводиться інформування клієнтів центру зайнятості щодо можливостей, участі в проекті «Рука допомоги», який діє на теренах Львівської, Харківської та Полтавської областей. Участь в пропонованому проекті дає можливість особам в статусі малозабезпечених, або внутрішньо переміщених отримати шанс на: громадські роботи, працевлаштування, чи започаткування власної справи.
Так, сьогодні, 14  серпня 2018 року, черговий профінформаційний семінар для популяризації проекту серед населення та поширення інформації про нього,був проведений за участі директора центру зайнятості Тимоцко Іванни. Робота проводилась з клієнтам, котрі перебувають в статусі малозабезпечених, адже для них власне і діє проект. Завдяки фаховим роз’ясненням та консультаціям аудиторія змогла з’ясувати для себе головні переваги участі в проекті, та з’ясувати, що питання працевлаштування осіб, котрі є неконкурентно спроможними на ринку праці – актуальне завдання. Особливе захоплення в аудиторії викликали життєві історії успіху та приклади участі в проекті. Адже завдяки дії програми вже започатковано власну міні-ферму, відкрито пі церії та салом манікюрник послуг.
Варто відзначити, що участь в проекті дає можливість людям в статусі малозабезпечених змінити своє сьогодення та мати успішне майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора