Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комплексні правопросвітницькі заходи у селі Завадка

Дата: 31.10.2018 09:54
Кількість переглядів: 515

Фото без опису24 жовтня відбувся комплексний правопросвітницький захід у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Завадка Сколівського району. «Торгівля людьми», «Пияцтво, тютюнопаління та наркоманія. Правові засоби протидії», «Стоп боулінг!» - саме такі теми розкрили для учнів 5-11 класів головний спеціаліст Сколівського бюро правової допомоги Іванна Ждек спільно із соціальними партнерами.

Учні – слухачі - проаналізували різні ситуації, попрацювали у групах, висловили свої міркування і закріпили отриманні знання в ігровій формі за допомогою ситуативних вправ. Довести до свідомості дітей різної вікової категорії про Фото без описунебезпеку, яка настає для життя чи здоров’я внаслідок виїзду за межі своєї держави з будь-якою метою, що може призвести до фізичного, сексуального рабства, чи продажу органів, як правильно діяти під час проявів агресії по відношенню до себе чи оточуючих – такою була мета заходів. 
Не оминули організатори заходу і вчителів. Під час лекторію розповіли про їхні соціальні пільги як освітян, котрі проживають у гірських районах, про освітню реформу в Україні. Педагоги особливу увагу звернули на механізм реалізації їхніх пільг. Висловлювали свої думки щодо здійснення освітньої реформи. 
А працівники сільської ради прослухали міні-лекцію, де дізналися про соціальні гарантії надання правової допомоги та стандарти якості надання правової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора