Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Грудня, 2018 р., 14:26
У довгі та холодні зимові вечори мешканці користуються величезною кількістю різноманітних електроприладів, а особливо енергоємних. Найбільше вмикають побутові прилади ввечері з 17:00 до 22:00 год. та вранці з 07:00 до 10:00 години. ПрАТ “Львівобленерго” звертається до мешканців з проханням в ці пікові періоди раціонально використовувати електричну енергію та не користуватись потужними електроприладами, як пральні машини, електрообігрівачі, водонагрівачі, порохотяги. Це допоможе уникнути перевантаження в енергосистемі і знизити ризик аварійних знеструмлень.
10 Грудня, 2018 р., 11:59
Сьогодні, 10 грудня, голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступники голови райдержадміністрації Роман Чудійович та Володимир Крушельницький, керівник апарату  райдержадміністрації Іван Ватагович та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в обласній Zoom-конференції, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Під час наради обговорено наступні питання: про підсумки виконання місцевих бюджетів у січні-листопаді 2018 року; про детінізацію економіки в частині легалізації виплати заробітної плати; про стан реалізації інфраструктурних проектів за бюджетні кошти; про стан реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» замовниками будівництва у 2018-2019 роках; про надання земельних ділянок учасникам АТО (ООС); про стан реалізації Обласної програми «Спортивний майданчик»; про інвентаризацію, списання та поповнення бібліотечних фондів ЦБС області та міст обласного значення.
10 Грудня, 2018 р., 11:50
З молитвою у серці за мир, за наших захисників України розпочалося відзначення Дня Збройних сил України у закладах ЗЗСО Славської ОТГ. Присутні мали можливість поринути у світ української історії та пригадати етапи формування різноманітних військових угрупувань. Також учні зробили акцент на сучасній проблемі порушення суверенітету нашої держави. До Дня збройних сил України школярі взяли участь в акції "Свічка Захисника". У всіх закладах класні керівники провели виховні години, а учні намалювали стіннівки, які присвятили нашим Захисникам.
10 Грудня, 2018 р., 10:11
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості підтримки, забезпечення розвитку і захисту української мови. Про це Глава держави сказав на урочистому зібранні з нагоди 150-річчя заснування Товариства «Просвіта» в ході робочої поїздки до Львівської області. «Не вкладається в голові, як же сталося, що вже в незалежній Україні українській мові пробиватися крізь вікові шари тотальної русифікації випало так важко? 23 роки ми не могли знайти шляхи, які б підтримували, забезпечували розвиток і захищали українську мову.  Як в незалежній Україні міг бути  ухвалений закон в одному логічному ряду із Валуєвським циркуляром та Емським едиктом. Природно, що Конституційний Суд скасував той закон від 2012 року», - зауважив Петро Порошенко.
10 Грудня, 2018 р., 10:07
«Томос про автокефалію – це ще один Акт проголошення незалежності України. І саме тому це так важливо. І не тільки для майбутніх чи сучасних вірних цієї церкви. Це важливо для кожного українця. Бо ми з вами ще один стовп української незалежності створюємо», - підкреслив Президент Петро Порошенко під час участі в урочистому зібранні з нагоди 150-річчя заснування товариства «Просвіта» в ході робочої поїздки до Львівської області.
07 Грудня, 2018 р., 14:22
Сьогодні, 07 грудня,  в  залі засідань райдержадміністрації відбулась урочиста зустріч  голів місцевих  рад Сколівщини з нагоди Дня місцевого самоврядування.  Привітали посадовців місцевого самоврядування  з професійним святом голова райдержадміністрації Богдан Янко та заступник голови районної ради Юрій Допілко, побажавши  міцного здоров'я,  мирного неба,   спільної  злагодженої плідної  праці на благо  рідного краю. 
07 Грудня, 2018 р., 11:13
06 грудня  до Сколівської РФ ЛОЦЗ завітав представник Національної Гвардії України, начальник Західного відділення комплектування Іміджево – видавничого центру Прокопів Петро Михайлович, який розповів безробітнім про службу у військовому резерві Національної Гвардії України, військову службу за контрактом, а також про можливість навчання у Національній Академії Національної Гвардії України.  Профорієнтаційна робота продовжилася в  Сколівській ЗОШ I-III ст. №3, де фахівці відділу активної підтримки розповіли про те, наскільки важливим є професійний вибір та які вимоги ставить сучасне суспільство до працевлаштування в нашому регіоні та державі вцілому.  Під час розмови з учнями Петро Михайлович націлив молодь на вибір професії в галузі військової служби, адже військовослужбовець – це гідне матеріальне, медичне забезпечення, речове та продовольче забезпечення, пільги для військовослужбовців та їх сімей, а також військова кар`єра та навчання у відомчих навчальних закладах.  Професія військового – повага, честь та гордість!!!
07 Грудня, 2018 р., 09:24
Уроки мужності в початковій школі. "Любов до Батьківщини і любов до людей є два швидких потоки, які об"єднуючись, утворюють могутню ріку патріотизму." Такий вислів В.Сухомлинського супроводжував всі заходи, які були проведені для учнів 1-4 класів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. "Ми вдячні за турботу, за захист, за спокій. Зі святом ! З Днем Збройних сил України! Шануймо свою Україну!"
06 Грудня, 2018 р., 17:52
Сьогодні, 06 грудня,   під час засідання Колегії райдержадміністрації, яку провів  голова райдержадміністрації Богдан Янко заслухано питання  про районний бюджет Сколівського району на 2019 рік. Участь в засіданні взяли  заступник голови районної ради Юрій Допілко, заступники голови та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації,  посадові особи органів місцевого  самоврядування,  депутати Сколівської районної ради.   Щодо прогнозованих  показників районного бюджету на 2019 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації  Світлана Сидорик. Також головам місцевих рад наголошено на необхідності своєчасного прийняття місцевих бюджетів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора