Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчали правильній співбесіді з роботодавцем

Дата: 27.11.2018 16:49
Кількість переглядів: 518

Фото без описуСьогодні, 27 листопада,  в приміщенні Сколівської РФ ЛОЦЗ було проведено семінар на тему «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем». На початку семінару, провівши з учасниками короткі вправи «Знайомство» і «Мої очікування» та, дізнавшись налаштування на спільну роботу в групі, фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки Ксенія Паньків спільно з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Василем Меленчуком ознайомили безробітних з переліком актуальних вакансій та розповіли про можливості працевлаштування на Сколівщині.


Згодом тривала лекція на тему: «Співбесіда з роботодавцем», а наступним етапом було обговорення у формі діалогу під час вправи «Запитання-відповіді», а саме: «Що таке співбесіда з роботавцем?», «Які є види співбесіди?», «Етапи підготовки до співбесіди з роботодавцем?».
Дані питання обговорювалися не тільки виходячи з лекційного матеріалу, але і з наявних знань безробітних, що зробило взаємодію більш продуктивною!
А наприкінці діагностовано задоволеність учасників профконсультаційного заходу за допомогою анкетування. За результатами такого аналізу варто зазначити, що семінари в такому форматі подобаються безробітнім набагато більше, а інформація засвоюється краще. 
Отже, профконсультаційні групові заходи – це заходи які відіграють дуже важливу роль у працевлаштуванні безробітного, тому фахівці Сколівської РФ ЛОЦЗ завжди прагнуть до самовдосконалення, щоб відповідати вимогам сучасного світу, а також для того, щоб давати відповіді на запитання під час таких заходів, котрі допоможуть безробітним знайти відповідну роботу та реалізувати свій потенціал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора