Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Грудня, 2018 р., 09:55
З 10 грудня у початковій школі  Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. розпочався Всеукраїнський тиждень права. 11 грудня відбулася зустріч учнів 2-4 класів з інспектором поліції Сколівського ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області Костишин Наталією. Під час зустрічі Наталія Степанівна ознайомила учнів з правами людини, з різними видами правопорушень та що таке "булінг".  Діти змогли задати запитання, які їх цікавили. Також була можливість поспілкуватися особисто,запитати про те, що їх хвилює чи зацікавило. А ще інспектор акцентувала увагу дітей щодо правил поведінки на дорозі та в громадських місцях. Проведеною зустріччю всі присутні залишилися враженими та задоволеними.
12 Грудня, 2018 р., 09:20
Університет державної фіскальної служби України оголошує проведення ІІ Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів, «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» – для учнів 5-9 класів. Конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку. Умови участі у конкурсі (Завантажити)
11 Грудня, 2018 р., 16:29
У понеділок, 10 грудня, у РНД «Бескид» відбулись перше та друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу Сколівської районної ради «Історико-краєзнавчий музей «Сколівщина»» - повідомляє відділ культури райдержадміністрації.  Під час засідань було розглянуто документи подані кандидатом на посаду директора КЗ Сколівської районної ради «Історико-краєзнавчий музей «Сколівщина»», а також проведено співбесіду та заслухано публічну презентацію проектів програм розвитку музею з кандидатом, яка була допущена до участі у конкурсному доборі.
11 Грудня, 2018 р., 16:21
27 грудня 2018 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2018 році». Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. З метою визначення кількості учасників семінару, попередню реєстрацію можна здійснювати на суб-сайті ГУ ДФС у Львівській області (lv.sfs.gov.ua) в розділі анонси.
11 Грудня, 2018 р., 16:17
23.11.2018 р. Верховна Рада України ухвалила Закон «Про Державний бюджет України на 2019 рік».  Прийнятим законопроектом №9000 з 1 січня 2019 р. прожитковий мінімум для працездатних осіб становитиме 1921 грн, а мінімальна зарплата (МЗП) – 4173 грн. У зв’язку із цим ставки єдиного податку та ЄСВ зміняться.
11 Грудня, 2018 р., 16:07
Про очікуване  виконання місцевих бюджетів  йшлося   сьогодні, 11 грудня,  під час    наради з головами та бухгалтерами  місцевих рад, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович.  Зокрема, обговорено питання  щодо очікуваного виконання місцевих бюджетів, які знаходяться в зоні ризику, та  їх уточнення; проаналізовано  стан сплати місцевих  податків та зборів. За результатами наради вирішено: посадовим особам органів місцевого самоврядування провести засідання сесій  щодо  уточнення місцевих бюджетів на 2018 рік та затвердження місцевих бюджетів на 2019 рік; провести роботу з платниками податків щодо погашення боргів, окрім цього,  переглянути ставки місцевих податків та зборів.
11 Грудня, 2018 р., 14:38
Сьогодні, 11 грудня,   голова райдержадміністрації Богдан Янко провів  позачергове засідання комісії з питань захисту прав  дитини,  оскільки  виникла  загроза для здоров’я та життя дитини. Обговоривши ситуацію, яка склалась, комісія вирішила за доцільне позбавити матір батьківських повноважень відносно її малолітньої дочки.
11 Грудня, 2018 р., 09:49
В понеділок, 10 грудня, заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький провів робочу нараду за участю  управління  соціального захисту населення,  РЦСССДМ,  відділу освіти, відділу містобудування та архітектури щодо забезпечення  належної взаємодії всіх служб з учасниками АТО (ООС). Зокрема,   доручено провести  особисту комунікацію з  учасниками АТО, які  на даний час  не написали заяви   щодо виділення земельних ділянок;  соціальним  службам посилити  моніторинг за життєдіяльністю учасників АТО, а також сприяти  підвищенню  уваги до учасників АТО (ООС)  зі сторони освітніх закладів та закладів культури, громадськості.
10 Грудня, 2018 р., 17:08
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією». «Непродовження договору з Росією слід розглядати не як епізод, а як частину нашої стратегії на остаточний розрив з колоніальним минулим і переорієнтацію на Європу», - підкреслив Президент. «Інші складові цієї стратегії: це є безвіз, Угода про асоціацію з ЄС, Томос про створення автокефальної незалежної української церкви, вихід з СНД, закріплення в Конституції курсу на вступ до НАТО та Євросоюзу, створення потужної, патріотичної і професійної української армії, підтримка української мови, власна історія і зміцнення нашої національної ідентичності», - зазначив Петро Порошенко.
10 Грудня, 2018 р., 15:28
На базі Підгородецької ЗОШ І-ІІІ ст. Наталія Солонинка, учитель української мови та літератури Ямельницької ЗОШ І-ІІ ст., проведела майстер-клас «Підвищення ефективності та якості уроків української мови та літератури шляхом впровадження сучасних методів». У заході взяли участь директор Підгородецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ольга Прецель, методист відділу освіти Олександра Храмченко та вчителі української мови та літератури Підгородецького освітнього округу. Наталія Солонинка ознайомила колег із досвідом своєї роботи із даної проблеми. Розпочала роботу із вправи «Мій портрет у промінні сонця», завдяки якій кожен учасник майстер-класу представив себе колегам. Пізніше було показано, які методи, прийоми роботи ефективні на етапах мотивації вивчення нового матеріалу, аналізу художнього твору, рефлексії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора