Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Посадові особи Сколівщини взяли участь в засіданні Ради регіонального розвитку Львівщини

Дата: 27.11.2018 10:18
Кількість переглядів: 554

Фото без описуВчора, 26 листопада, голова райдержадміністрації Богдан Янко  та  понад 20  посадових осіб місцевого самоврядування   району взяли участь в засіданні Ради регіонального розвитку  Львівської області. Під час засідання  про успішний досвід місцевого  самоврядування в умовах децентралізації  презентувала  Славська об'єднана територіальна громада. У межах Засідання присутніх  ознайомили з ходом реалізації реформи децентралізації на Львівщині, а також представили Перспективний план розвитку Львівської області на 2019-2021 роки.

«Потрібно робити те, що є в пріоритеті в громади. Методика проста. Перш за все - визначити пріоритети та зрозуміти, в якому напрямку рухатись, зібрати громаду і узгодити з ними напрям нашої роботи. Оскільки мФото без описуи поставили собі межі, упродовж двох-трьох місяців сформувати картину перспективного розвитку Львівщини, повинні активніше взятися до роботи. Схоже на те, що уся держава перейде на середньострокове трирічне планування. Послухати людей на місцях і порадитись із ними – основне завдання цього планування», - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Нагадаємо, що у  кожному регіоні країни повинні бути розроблені плани перспективного розвитку територій. Ці плани будуть містити позиції із основних інфраструктурних проектів, об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери, що повинні бути відремонтовані, збудовані, доведені до відповідного рівня експлуатації протягом 2019 – 2021 років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора