Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

14 Грудня, 2018 р., 12:51
12  грудня  голова райдержадміністрації Богдан Янко  відвідав  Славську селищну раду, зокрема с.Ялинкувате та с.Хащованя Волосянківського старостинського округу, де відбулись зустрічі з громадськістю  щодо перспектив розвитку  населених пунктів  об’єднаної територіальної громади. Зокрема, Богдан Янко  наголосив на заходах  щодо легалізації робочих місць та заробітної плати, забезпечення  співпраці  між інститутами громадянського суспільства та місцевими органами влади,  забезпечення розгляду звернень громадян тощо. Відтак очільник   району ознайомився з роботою закладів соціальної сфери у с. с.Ялинкувате та с.Хащованя.
14 Грудня, 2018 р., 12:48
В рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю населених пунктів району, з метою обговорення актуальних та проблемних питань населених пунктів, 12 грудня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко  провів зустріч  з активом с.Нагірне.  Під час зустрічі голова райдержадміністрації  охарактеризував  основні аспекти соціально-економічного та культурного  розвитку Сколівщини,  наголосив  на пошуку  шляхів наповнення місцевих бюджетів,  легалізацію  робочих місць, підкреслив  важливу роль формування  засад громадянського суспільства, важливості активної позиції  кожної громади, тощо.   Серед порушених питань  активом села Нагірне, були: ремонт  дороги; покращення медичного обслуговування; підвезення дітей початкових класів з Тухольківської школи в с.Нагірне та  с.Долинівка;  питання постійного функціонування маршруту пасажирських перевезень Матків-Стрий;  встановлення вуличного  освітлення; щодо  використання  колишнього приміщення школи.
14 Грудня, 2018 р., 09:13
У четвер, 20 грудня, відбудеться ХХІХ  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним: 1. Звіт голови Сколівської районної ради про роботу районної ради за 2018 рік. 2. Про районний бюджет Сколівського району на  2019 рік. 3. Про затвердження нових та внесення змін до діючих галузевих районних програм. 4. Про затвердження штатного розпису та кошторису видатків по апарату Сколівської  районної ради на 2019 рік. 5. Про план проведення сесій Сколівської районної ради VІІ –го скликання на 1-ше півріччя 2019 р. 6. Про реалізацію мікропроектів на території району і використання коштів на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів соціально-культурного призначення. 7. Про стан електропостачання в Сколівському районі. 8. Різне.
13 Грудня, 2018 р., 14:59
Сьогодні, 13 грудня, в актовій залі райдержадміністрації   провідний  спеціаліст  управління економічної політики райдержадміністрації Степан Павлюх провів навчальний семінар  щодо розробки мікропроектів  на 2019 рік. Участь в семінарі взяли  представники органів місцевого самоврядування,  освіти, медицини та культури  району. Під час навчань  звернено увагу  на основні вимоги щодо участі в конкурсі,  роз’яснено  особливості фінансування, а також представлено конкретні  приклади проектів. Нагадаємо, що прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік розпочався 3 грудня 2018 року і триватиме до 18:00 год. 15 січня 2019 року.
13 Грудня, 2018 р., 09:36
Пане Міністре, звертають до Вас за порадою. Я інвалід ІІ групи, нещодавно була звільнена з роботи із причини встановлення групи інвалідності та відсутності вакансії для осіб з обмеженими можливостями на підприємстві. На мою думку таке звільнення є незаконним. Дуже прошу, порадьте, що мені робити та чи дійсно були підстави для мого звільнення? Дякую.
12 Грудня, 2018 р., 16:19
Сьогодні, 12 грудня,  у  райдержадміністрації відбулася зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, присвячена Дню ліквідатора. У зустрічі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, начальник управління соціального захисту  населення Оксана Барабаш, заступник головного лікаря Сколівської ЦРЛ Ярослав Зінкевич та провідний спеціаліст з питань захисту прав населення, яке постраждало від Чорнобильської катастрофи Євгенія  Мельниченко а також учасники ліквідації (категорія 1А, 2А, 3А ) наслідків аварії на ЧАЕС.
12 Грудня, 2018 р., 16:13
Сьогодні, 12 грудня,  під головуванням заступника  голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького  відбулось засідання оргкомітету щодо підготовки та відзначення 150-річчя  заснування товариства «Просвіта».  Зокрема,  на Сколівщині урочистості  присвячені 150-річчю з дня заснування товариства "Просвіта"  відбудуться 21 грудня  о 14.00  год.  в районному народному  домі «Бескид» м.Сколе. Товариство "Просвіта" виникло 1868 року як противага антиукраїнським течіям у культурному житті. Перші збори товариства відбулись 8 грудня (за новим стилем - 20 грудня) у Львові. 
12 Грудня, 2018 р., 11:56
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 12 грудня на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман, видимістю 200 – 500 м. По території Львівщини 13 – 14 грудня, внаслідок проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Україною, очікується ускладнення погодних умов: часом сніг та мокрий сніг, вдень 13 грудня сильний, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с, слабкі хуртовини. Очікується приріст снігового покриву. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах і в населених пунктах: 2 рівень загрози – жовтий (порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць).
12 Грудня, 2018 р., 11:54
Все більшу кількість українців приваблює робота за кордоном, а сайти оголошень рясніють багатьма пропозиціями та вакансіями, з неприродно високими заробітними платами. І відтак, кількість наших громадян, все частіше приймають рішення виїздити в інші країни. Часто за досить привабливими пропозиціями роботи, приховані прості шахраї та недобросовісні роботодавці, котрі змішують виконувати надмірний об’єм роботи та експлуатують людей. Аби не потрапити в пастку потрібно ретельно продумати все. Найголовніше для офіційного працевлаштування у чужій країні необхідно подбати про робочу візу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора