Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

04 Січня, 2019 р., 11:57
 У середу, 9 січня, о 10.30 год. на майдані Незалежності м.Сколе  відбудеться урочисте народне віче «З колядою до Степана»  з нагоди 110-ї річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери. В рамках урочистостей:  покладання квітів, молитва за Україну, народне віче, різдвяна коляда.
04 Січня, 2019 р., 10:52
На конкурс приймаються: авторські фотографії, присвячені тематиці традицій святкування Різдва у Карпатському регіоні із зазначенням назви фото та місця зйомки; від одного учасника приймається не більше трьох фотографій. Подача заявок відбувається на сайті Асоціації – ekarpaty.com. Термін подання – до 20 січня 2019 року.
03 Січня, 2019 р., 17:27
У межах кампанії з вакцинації в області планують щепити від кору понад 20 тисяч дітей шкільного віку, які досі не вакциновані. Про це йшлося сьогодні під час брифінгу.
03 Січня, 2019 р., 17:15
У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Львівської області, зокрема опадами, департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації нагадує про наявність місць відстою транспортних засобів в області.
03 Січня, 2019 р., 17:01
Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що відповідно до  змін, внесених Законом України № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» від 23.11.2018р., фізичні особи-підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування та які здійснюють продаж лікарських засобів, з 1 січня 2019 року зобов’язані застосовувати РРО. Так, абзац четвертий пункту 296.10 статті 296 Податкового кодексу України, який зобов'язує використовувати реєстратори розрахункових операцій єдинників, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, доповнено словами «а також лікарських засобів та виробів медичного призначення».
03 Січня, 2019 р., 14:57
Третій рік поспіль у Львівській області триває реалізація Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва на 2016-2020 роки.
03 Січня, 2019 р., 11:44
Центри професійно технічної освіти державної служби зайнятості – інструмент забезпечення конкурентноспроможності на ринку праці, котрі діють в 11 найбільших міста України та пропонують для Вас якісні освітні послуги. Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним, скористайтесь можливістю зробити це через якісне професійне навчання у ЦПТО ДСЗ – навчальному закладі сучасного європейського рівня. До вашої уваги широкий спектр професій та напрямків підготовки робітників для усіх галузей економіки: промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, транспорт та зв'язок, сфера послуг. Для Вас діють навчальні кабінети, майстерні та лабораторії обладнані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням. Навчання здійснюють професійні викладачі та майстри виробничого навчання, застосовуючи сучасні педагогічні технології. Зробіть правильний вибір та станьте успішними в житті через якісне професійне навчання в ЦПТО ДСЗ.
03 Січня, 2019 р., 11:41
Громадяни віком старше 45 років, звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, з числа інвалідів до отримання права на пенсію відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності підходящої роботи, які не зареєстровані в державній службі зайнятості як безробітні, мають право на одноразове отримання ваучера для підтримки їх конкурентоспроможності шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності, а також підготовки на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні на підставі виданого ваучера. 
02 Січня, 2019 р., 17:00
Сьогодні, 02  січня,  в читальному залі Сколівської районної бібліотеки відбулася година пам'яті "Борітеся-поборете! Вам Бог помагає." "Його пам'ять не зів'яне  Ні тепер, ні повсякчас Слава й честь тобі, Степане Живи вічно серед нас!" Цей патріотичний захід присвячений 110-й річниці від дня народження СТЕПАНА БАНДЕРИ-НАЦІОНАЛЬНОГО ГЕРОЯ УКРАЇНИ, НЕЗЛАМНОГО БОРЦЯ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ. "Сьогодні, маючи свою державу, ми повинні пам'ятати, що для того, щоб синьо-жовтий ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ тріпотів та вирізняв український народ серед інших, мільйони найсвідоміших українських синів і дочок поклали своє життя на жертовник УКРАЇНИ", - наголосила ведуча заходу Ольга Феденишин. Також присутні мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Живи вічно серед нас!" Ім'я СТЕПАНА БАНДЕРИ не потребує представлення. Постать такої величини відома не лише в Україні, але й далеко за межами нашого краю. Він був і залишається національним героєм, який і в даний час згуртовує українців навколо патріотизму і любові до України та боротьби за її волю!
02 Січня, 2019 р., 16:56
Сьогодні, 02 січня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час засідання  обговорено питання про стан функціонування систем життєзабезпечення населення району  у період низьких температур атмосферного повітря та випадання опадів у вигляді снігу.  За результатами  засідання вирішили: Звернути увагу міського, селищних, сільських голів, керівників Сколівської дільниці Стрийського УЕГГ  Публічного акціонерного товариства “Львівгаз” (Ю.Калужний), Сколівського РЕМ ПАТ “Львівобленерго” (В.Вишневський), філії «Сколівський райавтодор» (О.Молоко), керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації на їх персональну відповідальність за забезпечення належних умов функціонування систем життєзабезпечення населення району у період низьких температур атмосферного повітря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора