Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Січня, 2019 р., 12:29
1 січня 2019 року набула чинності загальнонаціональна нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення (Закон України №1378-IV), яка відміняє необхідність складання технічної документації з нормативної грошової оцінки для окремих ділянок сільськогосподарського призначення. Нагадаємо, що  Верховна Рада зобов’язала Кабінет Міністрів України розробити і подати до 1 березня 2019 року закон «Про обіг земель». 
09 Січня, 2019 р., 16:21
Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації нагадує мешканцям області та гостям про необхідність неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки у побуті. За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у найближчі дві доби температура повітря вночі в області складатиме 9 – 14° морозу, вдень 5 – 10° морозу. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням. Вже від перших днів січня 2019 року зафіксовано 15 випадків переохолоджень та обморожень, на жаль є один випадок загибелі від переохолодження.
09 Січня, 2019 р., 15:27
З 03.01.2019 року вступили в дію нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів. зв’язку з відкриттям з 03 січня 2019 року Державною казначейською службою України бюджетних рахунків згідно з Бюджетним кодексом України, Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік», наказом Міністерства фінансів України від 14 січня 2011 року № 11 «Про бюджетну класифікацію» (із змінами) та з метою зарахування коштів на правильні бюджетні рахунки і недопущення випадків помилкової сплати, Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області повідомляє, що реквізити нових рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів Львівської області, відкритих в органах Державної казначейської служби України можна знайти на сайті ГУ ДФС у Львівській області в розділі «Бюджетні рахунки» (http://lv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/), або звернутись безпосередньо Сколівської ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області.
09 Січня, 2019 р., 15:26
27 грудня 2018 Кабінет Міністрів України схвалив Постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі, згідно з якою змінюється алгоритм її виплати, при цьому призначення допомоги у сплаті комунальних платежів залишаються незмінними.
09 Січня, 2019 р., 12:40
Сьогодні, 09 січня, на майдані Незалежності м.Сколе  відбулось урочисте народне віче «З колядою до Степана» з нагоди 110-ї річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери.  Керівництво району,  представники установ, організацій та  громадськість  вклонились Провіднику ОУН, поклавши квіти до підніжжя його пам’ятника.
09 Січня, 2019 р., 11:32
Українське законодавство майже не ставить обмежень для тих, хто бажає поєднати своє життя у шлюбі. Фактично кожна особа, яка досягла 18 років та на момент подачі документів офіційно не є одруженою, може створити сім’ю. А у окремих випадках, якщо є відповідне рішення суду про надання права на шлюб, створити сім’ю можуть навіть шістнадцятирічні.
09 Січня, 2019 р., 11:31
Реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася і триватиме до 31 січня. Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводять з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до робочого місця тощо. Зареєструватися для участі у пробному ЗНО можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 16 березня – з української мови і літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
08 Січня, 2019 р., 09:56
Вселенський Патріарх Варфоломій: Підписання Томосу – це особлива місія. І це радість не тільки для українців, які живуть в Україні, але і за її межами. Ви народилися для Христа, але хрещення отримали від Константинополя. Бажаю, щоби маленький Ісус, який приніс мир на землю, приніс мир в Україну. Благодать новонародженого Спасителя хай благословить всіх українців у новому, 2019 році. Я буду завжди молитися за Україну, як і робив це до сьогоднішнього дня.
08 Січня, 2019 р., 09:55
Розширили перелік сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, які мають право на державну підтримку у 2019 році. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
05 Січня, 2019 р., 17:33
    Сьогодні, напередодні Різдва, відбулась урочиста зустріч голови Сколівської райдержадміністрації Богдана Янка з священослужителями Сколівського деканату УГКЦ в храмі Різдва Пресвятої Богородиці міста Сколе. Під час зустрічі Богдан Янко привітав присутніх з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим. Побажав, щоб з першою різдв’яною зіркою у кожен дім зійшло Боже Благословення, щастя, здоров’я, добробут, мир і злагода! А світло Різдва наповнило радістю  душі та спонукало всіх на добрі справи віри і любові! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора