Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

14 Березня, 2019 р., 10:44
13 березня  відбулось обговорення  перспективного  плану розвитку  с.Труханів за участю голови райдержадміністрації Богдана Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького, посадових осіб  Труханівської сільської ради, громадського активу  населеного пункту. Під час зустрічі  голова райдержадміністрації окреслив пріоритетні  напрямки розвитку соціально-економічного та культурного розвитку району,  звернув  увагу    на  реалізацію реформ  в освітній та медичній сфері,  процес  децентралізації та проведення адміністративно-територіальної реформи,  відновлення Збройних Сил України та створення  помісної Православної церкви.  
13 Березня, 2019 р., 16:27
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010  року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» розпорядженням голови райдержадміністрації від 11 березня 2019 року №52 затверджено  склад ініціативної групи  для підготовки  установчих зборів громадської ради при Cколівській районній  державній адміністрації. 
13 Березня, 2019 р., 15:32
У вівторок,  12 березня, відбулось обговорення  перспективних  планів розвитку   в с.Верхнячка, с.Климець та с.Жупани за участю голови райдержадміністрації  Богдана Янка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького,  посадових осіб  місцевих рад, громадського активу  населених пунктів.   Під час засідань голова райдержадміністрації Богдан Янко окреслив пріоритетні напрямки розвитку соціально-економічного та культурного розвитку району,  звернув  увагу на  реалізацію реформ  в освітній та медичній сфері,  процес  децентралізації та проведення адміністративно-територіальної реформи, відновлення Збройних Сил України та створення  помісної православної церкви.  Ключовими питаннями, які піднімались  під  час зустрічей в населених пунктах, це -  ремонт доріг, розчищення доріг в зимовий період,  стан пасажирських перевезень, стан електропостачання (заміна опор, розчистка вздовж ліній електропередач, забезпечення безперебійного електропостачання, необхідність підвищення потужностей трансформаторів), підписання медичних декларацій, заходи боротьби з борщівником Сосновського,  ремонт моста (на Верецький перевал), спорудження дитячих майданчиків.
13 Березня, 2019 р., 15:09
Сьогодні, 13 березня,  Лідія Дидів – начальник відділу активної підтримки безробітних Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості провела профорієнтаційний урок «Професії майбутнього»» для учнівської молоді навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-ліцей ім. Михайла Гаврилка при Львівському національному університеті ім. Івана Франка» в с.Козьова Сколівського району. Під час заходу Лідія Іванівна поінформувала учнів про місцевий ринок праці, потребу роботодавців в робітничих кадрах, та типові помилки у виборі професії, такі як престиж та вибір за порадою батьків чи за компанія.  Старшокласники дізнались про можливість проходження профорієнтаційного тестування на сайті Державної служби зайнятості та звернення в ЦЗ через електронну чергу, та найважливіше – про професії, які будуть затребувані в майбутньому. На завершення заходу учні отримали різноманітні буклети та профорієнтаційні листівки з контактами фахівців з профорієнтації Сколівської РФ ЛОЦЗ.
13 Березня, 2019 р., 12:15
Відділ культури Сколівської районної державної адміністрації інформує про проведення процедури жеребкування в рамках конкурсного добору на вакантну посаду директора Сколівської школи мистецтв. 15.03.2019 року о 14.00 год. в приміщенні РНД «Бескид», що знаходиться за адресою м.Сколе, вул.Д.Галицького, 56 (кабінет начальника відділу культури Сколівської райдержадміністрації) відбудеться процедура жеребкування з метою визначення кандидатур від громадських організацій для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на вакантну посаду директора Сколівської школи мистецтв.
13 Березня, 2019 р., 11:59
У неділю, 17 березня, о 14.00 год.  на Верецькому перевалі (с.Климець)  відбудуться  заходи (покладання квітів, чин панахиди, громадське віче)  присвячені  вшануванню  пам’яті  січовиків Карпатської України.
13 Березня, 2019 р., 09:10
У п’ятницю, 15 березня 2019 року,  об 11.00 год. в Районному народному домі «Бескид» (м.Сколе, вул.Д.Галицького, 56) відбудеться публічний звіт голови Сколівської  райдержадміністрації Богдана Янка  про проведену роботу у  2018 році та перспективи на 2019 рік. Звіт відбудеться за участю голови Львівської  облдержадміністрації Олега Синютки.  На публічний звіт запрошуємо  керівників територіальних органів виконавчої влади, голів місцевих рад, депутатів районної та місцевих  рад, керівників державних установ,  підприємств, організацій та  громадськість Сколівщини.
12 Березня, 2019 р., 16:22
З метою забезпечення належної практичної реалізації механізму виплати житлових субсидій у грошовій формі, а також своєчасної оплати споживачами житлово-комунальних послуг, працівниками управління соціального захисту населення Сколівської райденржадміністрації  проведено нараду з представниками АТ "Ощадбанк", Укрпошти, Пенсійного фонду України щодо координації роботи установ та організацій, які задіяні у процедурі виплати житлових субсидій у грошовій формі.
12 Березня, 2019 р., 15:20
У с. Тисовець Сколівського району розпочалися змагання Зимової Гімназіади України. Участь у першій зимовій гімназіаді беруть майже 100 учнів, які представляють збірні команди Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської, Харківської областей та м. Києва.
12 Березня, 2019 р., 10:32
Все більше українців приваблює робота за кордоном, а сайти оголошень рясніють багатьма пропозиціями та вакансіями з неприродно високими заробітними платами. І, відтак, все більше наших громадян частіше приймає рішення виїздити в інші країни, незважаючи, що за досить привабливими пропозиціями роботи приховані прості шахраї та недобросовісні роботодавці. На жаль, багато з українців не володіє інформацією про велику кількість актуальних, добре оплачуваних вакансій, котрі можуть забезпечити їм гідне життя в своїй країні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора