Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Березня, 2019 р., 17:03
Про це сьогодні, 19 березня, під час брифінгу повідомив начальник управління оперативно-чергової служби оповіщення та зв‘язку департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА Микола Сень. «20 березня буде здійснюватися перевірка систем оповіщення Львівської області. Під час перевірки системи оповіщення будуть вмикатися електросирени. Уривчасте звучання електросирен означає сигнал «Увага усім!» для мешканців Львівської області Чому ми хочемо звернути увагу на цю перевірку? Це комплексна перевірка. Якщо упродовж січня – лютого у місті Львові чули короткочасні включення електросирен  - це означало, що проводиться постійна перевірка з метою підтримки, але комплексна здійснюватиметься лише у цю середу. Це плановий захід, який проводиться лише один раз на квартал», - зазначив Микола Сень.?
19 Березня, 2019 р., 17:01
У четвер, 21 березня, у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького стартує масштабна агропромислова подія – АГРОПОРТ Захід Львів 2019. Це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. Про це сьогодні, 19 березня, розповіли під час брифінгу у Львівській ОДА.
19 Березня, 2019 р., 16:58
З метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 20 березня 2019 року в період з 14:50 год. до 15:00 год. департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення м.Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Уривчасте звучання електричних сирен означає "УВАГА ВСІМ!'’. Почувши звучання електросирен негайно увімкніть радіоточки проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту 103,3 МГц, а телеприймачі перемкніть на канали:
19 Березня, 2019 р., 16:57
Відповідно до дозволу Міністерства екології та природних ресурсів України № 2019/5 від 29.01.2019 р. працівниками служби охорони НПП "Сколівські Бескиди" у присутності представника Державної екологічної інспекції у Львівській області 15 березня 2019 року передано для ДП «Сторожинецьке лісове господарство» одного самця зубра .
19 Березня, 2019 р., 15:00
Сьогодні, 19 березня 2019 року, відповідно до частини 5 статті 28 Бюджетного кодексу України, фінансовим  управлінням Сколівської районної державної адміністрації  проведено публічне представлення звіту  про виконання районного бюджету Сколівського району за 2018 рік. Звіт відбувся за участі голови райдержадміністрації Богдана Янка,  першого заступника голови райдержадміністрації  Романа Чудійовича, головних розпорядників місцевих бюджетів та представників громадськості. Звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік ухвалено рішенням Колегії райдержадміністрації від  14 лютого 2019 року №3:
19 Березня, 2019 р., 14:48
Сьогодні, 19 березня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко  провів нараду  з посадовими особами місцевого самоврядування  щодо проведення  Місячника озеленення, прибирання та  благоустрою і Дня довкілля. Зокрема, звернено увагу на  організаційні заходи проведення  благоустрою  території населених пунктів, придорожніх й прибережних смуг,  прилеглих територій до установ та  організацій,  впорядкування  місцевих кладовищ, проведення акцій по  озелененню тощо. Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 11  березня 2019 року №53  з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів району, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поширення екологічних знань, здійснення активних заходів державного контролю в галузі охорони навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, з 18 березня до 18 квітня 2019 року  на Сколівщині триває  Місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а 13 квітня 2019 року буде проведено День довкілля.
19 Березня, 2019 р., 14:16
17 березня 2019 року в м. Сколе під егідою шахово-шашкової федерації Сколівського району відбувся II етап чемпіонату району з шахів в якому взяли участь значна кількість (45 учасників) всіх вікових категорій!  В загальному заліку несподівано переможцем став Кедьо Микола, друге місце посів багаторазовий переможець наших турнірів Диміцький Микола, третім став Красільніков Олег. Потрібно відмітити, що не вперше на рівні з дорослими учасниками змагається Красільніков Євген, якому ще немає і 14 років. На даному турнірі юний талант зі Славська посів 4-те місце.
19 Березня, 2019 р., 09:39
До  01 травня 2019 року слід задекларувати доходи  від здавання в оренду нерухомого майна. Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області нагадує, що серед доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню є доходи від здавання майна в оренду однією фізичною особою іншій фізичній особі, яка не є податковим агентом, тобто не зареєстрована фізичною особою-підприємцем. Відповідно до п. 1 ст. 810 Цивільного кодексу України (далі – ЦКУ) за договором найму (оренди) житла одна сторона – власник житла передає або зобов'язується передати другій стороні житло для проживання у ньому на певний строк за плату. Розмір плати за користування житлом встановлюється у договорі найму житла (п. 1 ст. 820 ЦКУ).
18 Березня, 2019 р., 12:24
Відповідно до розпорядження голови  Сколівської  райдержадміністрації  від 11 березня 2019  року №53, з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів району, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поширення екологічних знань, здійснення активних заходів державного контролю в галузі охорони навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення з 18 березня по 18 квітня  на Сколівщині триватиме Місячник озеленення, прибирання та благоустрою  території, а 13 квітня – День довкілля.
18 Березня, 2019 р., 12:10
15 березня  відбулось обговорення  перспективного  плану розвитку  с.Підгородці за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Крушельницького, начальника юридичного відділу   райдержадміністрації Степана Фединишина, посадових осіб  Підгородецької сільської ради, громадського активу  населеного пункту. Під час зустрічі  Володимир Крушельницький окреслив пріоритетні  напрямки розвитку соціально-економічного та культурного розвитку району,  звернув  увагу    на  реалізацію реформ  в освітній та медичній сфері,  процес  децентралізації та проведення адміністративно-територіальної реформи,  відновлення Збройних Сил України та створення  помісної православної церкви.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора