Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

26 Березня, 2019 р., 12:07
31 березня о 3:00 годині ранку  українці переведуть годинники на годину вперед.
26 Березня, 2019 р., 09:30
Геоінформаційна система Львівської області (ГІС) https://gis.loda.gov.ua –сучасна комп'ютерна технологія, що дозволяє поєднати модельне зображення території (електронне відображення карт, схем, космо-, аерозображень земної поверхні) з інформацією табличного типу (різноманітні статистичні дані, списки, економічні показники тощо). Будь-яка просторова інформація – це те, з чим людина стикається практично кожен день незалежно від сфери своєї діяльності. Це може бути схема метро або план будівлі, топографічна карта або схема взаємозв'язків між офісами компанії, атлас автомобільних доріг або контурна карта та багато іншого. ГІС дає можливість накопичувати й аналізувати подібну інформацію, оперативно знаходити потрібні відомості та відображати їх у зручному для використання вигляді.
25 Березня, 2019 р., 14:38
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області, в рамках проекту «Я маю право!», продовжує знайомити громадян із правилами голосування на виборах. Як перевірити себе у списках виборців: онлайн в особистому кабінеті виборця на веб-сайті Державного реєстру виборців: drv.gov.ua; на виборчій дільниці за місцем голосування (але не раніше 23 березня). Що робити, якщо вас немає в реєстрі:
25 Березня, 2019 р., 11:58
28 березня 2019 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2019 році». Початок семінару: 11 год. 00 хв. Початок реєстрації: 10 год. 00 хв. Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська, 35, актовий зал в цокольному приміщенні адмінбудинку Головного управління ДФС у Львівській області. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених. З метою визначення кількості учасників семінару, попередню реєстрацію можна здійснювати на суб-сайті ГУ ДФС у Львівській області (lv.sfs.gov.ua) в розділі анонси.
25 Березня, 2019 р., 09:43
Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА звертає інформує учасників бойових дій про пільги, якими вони можуть скористатися.
25 Березня, 2019 р., 09:38
Установчі збори з формування нового складу громадської ради при Сколівській районній  державній адміністрації відбудуться 10  травня  2019 року о 15.00 год. в залі засідань Сколівської райдержадміністрації (м-н Незалежності, 1, ІІІ поверх).  Громадська рада при районній  державній адміністрації як тимчасово діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) для забезпечення участі громадськості в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органу виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії влади та громадськості, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
22 Березня, 2019 р., 15:22
Президент Петро Порошенко на Форумі «Допомога поруч!» щодо медичної реформи наголосив на важливості розвитку сільської медицини та підтримки громадами лікарів. Президент підкреслив, що зі свого боку держава створює необхідні умови для ефективної роботи сільського лікаря.
22 Березня, 2019 р., 14:49
Вода – дає життя усьому: І дереву, і квітці. І напуває все живе, І жито колоситься. Вода джерельна, мов жива, Вона – життя основа. Природу хочеш зберегти? То ж не забудь про неї ти! Всесвітній День води, дата якого припадає на 22 березня, святкує вся планета. Головне завдання цього дня – нагадати про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі. В Тухлянському ОНЗЗСО І-ІІІ р.-гімназії також відзначали цей день. У 1 класі проведено інтегрований урок «Як берегти воду?». Учні переглянули відеоролик, розглянули ситуації економного і неекономного використання води, слухали і аналізували екологічну казку, грали в гру «Так чи ні»,проводили досліди. Разом зробили висновок, що воду потрібно берегти. Учні 11-А класу переглянули презентацію «Вода-колиска життя», відповідали на питання вікторини «Вода-це життя» .  Пам'ятаймо, що без води немає життя, без неї в світі згине все живе!
22 Березня, 2019 р., 14:28
20 березня 2019 року виповнилось 380 років від дня народження Івана Мазепи.  У Плав’я-Вадрусівському НВК проведено патріотичний захід «Іван Мазепа – борець за волю України». Учні вшанували пам’ять видатного політичного і культурного діяча, справжнього сина українського народу, гетьмана України – Івана Мазепи. Він – визначна постать козацької доби, який прагнув вирвати Україну з-під царського гніту. Внесок Івана Мазепи в українське державотворення та розвиток культури важко переоцінити. На його прикладі маємо усвідомити й дуже важливий та актуальний на сьогодні урок: перемогти ворога можна тільки спільними зусиллями. Без знання історичного минулого неможливо зрозуміти сучасне, передбачити, а тим більше успішно будувати майбутнє. Спадщина Івана Мазепи – це взірець для виховання молоді у кращих національних традиціях, основа національно-патріотичного виховання учнів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора