Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

18 Березня, 2019 р., 10:44
Виконавче провадження – це завершальна стадія судового провадження. В Україні рішення суду може виконуватись як у добровільному, так і у примусовому порядку. Сторонами виконавчого провадження є стягувач і боржник. Стягувачем є особа, на користь чи в інтересах якої видано виконавчий документ. Боржник, за власним волевиявленням, може виконати рішення суду добровільно. У разі добровільного порядку виконання рішень про стягнення періодичних платежів,  виконавчий документ разом із заявою може бути надісланий стягувачем підприємству, установі, організації, фізичній особі підприємцю, які виплачують боржнику відповідно заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи.
18 Березня, 2019 р., 10:36
У 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН офіційно проголошено 21 березня міжнародним Днем лісів. Цього року він відбудеться під загальним гаслом «Ліси та освіта».
17 Березня, 2019 р., 17:29
В неділю, 17 березня, на Верецькому перевалі з нагоди 80-ї річниці проголошення самостійності Карпатської України відбулися заходи приурочені  вшануванню пам’яті січовиків Карпатської України. Участь у  пам’ятних заходах взяли перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко, голова Сколівської районної ради Микола Романишин,  делегації районів Львівщини на  чолі з керівництвом, духовенство, представники установ, організацій, місцевого самоврядування, молодь, військові, громадськість.
15 Березня, 2019 р., 16:37
Відповідно до Указу Президента України №22 від 30 січня 2019 року "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019  році", цьогоріч чоловіки від 20 до 27 років, які є придатними для служби в Збройних силах України зобов’язані прийти у Сколівський РВК для проходження медичної комісії й визначення ступеня придатності або непридатності до військової служби. 
15 Березня, 2019 р., 16:27
З метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 20 березня 2019 року в період з 14:50 год. до 15:00 год. департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення м.Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Уривчасте звучання електричних сирен означає "УВАГА ВСІМ!'’. Почувши звучання електросирен негайно увімкніть радіоточки проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту 103,3 МГц, а телеприймачі перемкніть на канали:
15 Березня, 2019 р., 16:21
Під час звіту про виконану роботу у 2018 році та плани на 2019 рік, голова Сколівської РДА Богдан Янко зосередив увагу присутніх на розвитку освіти у районі. Так, найбільший об’єкт будівництва 2018 року – це реконструкція з добудовою Верхньорожанківської ЗОШ  I-II ст. на 180 учнівських місць. На фінансування даного об’єкту в 2018 році було передбачено 16 млн 813,476 тис грн. З них 5 млн – ДФРР, 6 млн грн – обласний бюджет, 5 млн – кошти місцевого бюджету, 813,476 тис грн. – субвенція з державного бюджету.
15 Березня, 2019 р., 16:16
У п’ятницю, 15 березня, відбувся публічний звіт голови Сколівської  райдержадміністрації про проведену роботу у  2018 році та перспективи на 2019 рік.  Торік у м. Сколе урочисто відкрито історико-краєзнавчий музей «Сколівщина». Відтак, мешканям та гостям району представили експозиції «Духовна Сколівщина», «Національно-визвольні змагання», «Історія сакральної  Сколівщини» та сторінку НПП «Сколівські Бескиди». Сколівський район також був серед переможців обласного конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад, проведеного Асоціацією «Єврорегіон Карпати - Україна». Для реалізації проекту "Відновлення окремих елементів ландшафтного парку палацу Гределів у м. Сколе започатковано проведення міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» було отримано з міжнародного фонду технічної допомоги 230 тис грн.
15 Березня, 2019 р., 16:14
У п’ятницю, 15 березня, відбувся публічний звіт голови Сколівської  райдержадміністрації Богдана Янка  про проведену роботу у  2018 році та перспективи на 2019 рік. Участь у звіті взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. За словами Богдана Янка, за кошти обласного та місцевих бюджетів у 2018 році в районі реалізовано  31 мікропроект, у тому числі 6 в Славській ОТГ.
15 Березня, 2019 р., 16:05
Сьогодні, 15 березня, голова райдержадміністрації  Богдан Янко прозвітував перед громадськістю  Сколівщини  про проведену роботу  у 2018 році та перспективи на 2019 рік. Звіт  відбувся  за участі  першого заступника голови облдержадміністрації Ростислава Замлинського, народного депутата України  Андрія Лопушанського, депутатів Львівської обласної ради Анатолія  Дейнеки та Олега Андрусишина, голови районної ради Миколи Романишина,  керівників  районних   органів виконавчої влади,  підприємств, організацій, посадових осіб органів місцевого  самоврядування району, депутатів районної ради,  представників освіти, культури, охорони здоров’я, громадськості  Сколівщини.
15 Березня, 2019 р., 14:39
Сьогодні виповнюється 80 років від проголошення незалежності Карпатської України. 15 березня 1939 Сейм (голова А. Штефан) проголосив повну державну самостійність Карпатської України. Конституція Карпатської України була ухвалена парламентом та визначила назву держави (Карпатська Україна), державний устрій (президентська республіка), державну мову (українська). Державним прапором та гімном республіки були визнані герб (ведмідь на лівому червоному півполі й чотири сині та три жовті смуги у правому півполі та тризуб з хрестом на середньому зубі), жовто-блакитний стяг і український національний гімн “Ще не вмерла Україна”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора