Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Квітня, 2019 р., 11:22
7 квітня з 14:00 до 18:00 у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться День відкритих дверей «Провісники весни».
05 Квітня, 2019 р., 10:24
  17 червня 2019 року набув чинності Закон України  № 2275-VIII від 06 лютого  2018 р. «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». До 18 червня 2019 року статути товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ) та товариств з додатковою відповідальністю (ТДВ) мають бути приведені у відповідність до нового закону. Згідно з п. 3 Прикінцевих та перехідних положень (Глава VIII) Закону №2275 від 06.02.2018 «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», впродовж року з дня набрання чинності Законом №2275 положення статутів ТОВ або ТДВ, що не відповідають новому закону, вважатимуться чинними в частині, що відповідає законодавству станом на день набрання чинності цим Законом. Цей пункт не застосовуватиметься після внесення змін до статуту ТОВ і ТДВ. На приведення статутів ТОВ та ТДВ у відповідність новому закону засновники (учасники) матимуть один рік з дня набрання чинності Законом №2275  до 18 червня 2019 року.
04 Квітня, 2019 р., 16:36
      Сьогодні, 04 квітня, перший заступник голови  райдержадміністрації Роман Чудійович провів нараду з головними розпорядниками коштів районного бюджету та бухгалтерами державних установ щодо реєстрації бюджетних зобов'язань та проведення фінансових платежів в органах державного казначейства. В ході наради було також обговорено питання щодо обслуговування розпорядників коштів бюджету  із застосуванням системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства-Казначейство».
04 Квітня, 2019 р., 15:16
Мама... Це людина, яка завжди поруч. Жінка, яка виносила під своїм серцем, вигодувала своєю любов'ю. Та єдина... Одна і на все життя... Від матері починається Людина. Від материнського тепла проростає наша любов до світу. 03 квітня 2019 року на базі ОНЗЗСО "Сколівська академічна гімназія" проведено районний етап обласного фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, Матусю, Тобі!" у номінації "Виконання пісні". Мета конкурсу-пошук і підтримка юних талантів та надання їм фахової допомоги у розкритті творчої індивідуальності, вдосконалення майстерності під час виступів на великій сцені.
04 Квітня, 2019 р., 10:21
Конституція України гарантує кожному право на працю та можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується.
03 Квітня, 2019 р., 17:07
Сьогодні, 03 квітня,  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Сколівської міської ради за участю управління соціального захисту населення та управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівської ОДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості, ГУ Держпраці у Львівській області, в ході якого було проведено  інформаційно–роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та правильності оформлення трудових відносин з найманими працівниками і недопущення неофіційного працевлаштування.
03 Квітня, 2019 р., 09:51
Недотримання правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем, зокрема навмисне підпалювання сухої трави у більшості випадків призводить до загоряння торфовищ, лісової підстілки, лісу та сміттєзвалищ, що може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей, особливо тим, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами.
02 Квітня, 2019 р., 17:17
Цьогоріч розпочалась реалізація державної програми підтримки агропромислового виробництва, на реалізацію якої виділили 5,9 млрд грн. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації. Відтак з метою належної реалізації програм підтримки агропромислового комплексу за рахунок коштів Державного бюджету України та інформування і участі сільськогосподарських виробників області в програмах департамент розробив дорожні карти. Ознайомитися з дорожніми картами можна на офіційному веб - сайті Львівської ОДА за посиланням та на сторінці «Департамент агропромислового розвитку» соціальної мережі Facebook.
02 Квітня, 2019 р., 17:15
Сьогодні, 2 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із представниками компанії ТОВ «Атлас Глобал Енерджи», аби узгодити деталі співпраці у втіленні спільних проектів. Відтак в межах зустрічі обговорили стан реалізації «Проекту будівництва вітрової електростанції у Сколівському районі». «Львівщина має неабиякий потенціал в сфері альтернативної енергетики, тож область зацікавлена у впровадженні таких проектів. Гадаю нам вдасться усі дозвільні процедури завершити якнайшвидше, аби ще цього року розпочати будівництво електростанції», - зазначив Олег Синютка. Гості своєю чергою ознайомили очільника області з етапами реалізації проекту.
02 Квітня, 2019 р., 11:59
Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, оперативного реагування на випадки захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» з 2 квітня розпочинають свою роботу мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги по населених пунктах. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора