Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки Установчих зборів з формування нового складу громадської ради при районній державній адміністрації

Дата: 25.03.2019 09:38
Кількість переглядів: 434

Фото без описуУстановчі збори з формування нового складу громадської ради при Сколівській районній  державній адміністрації відбудуться 10  травня  2019 року о 15.00 год. в залі засідань Сколівської райдержадміністрації (м-н Незалежності, 1, ІІІ поверх).  Громадська рада при районній  державній адміністрації як тимчасово діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) для забезпечення участі громадськості в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органу виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії влади та громадськості, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і проводять діяльність на території України.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій) для участі  в Установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади автономної республіки Крим та місцевого самоврядування.

Склад громадської ради формується на Установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на Установчих зборах.

Для участі в Установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу  та посвідчену печаткою (у разі наявності) інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  1. Рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в Установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.
  2. Біографічна довідка кандидата ІГС.
  3. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.
  4.    Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, як володільцем, бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;
  5. Інформація про результати діяльності ІГС протягом  року до подання заяви.
  6. Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.
  7. Електронна версія документів.

Документи приймаються уповноваженим представником ініціативної групи   з 26 березня  по 9 квітня 2019 року включно (крім вихідних та святкових днів) з 09.00 до 18.00 год., за адресою: м. Сколе, м-н Незалежності, 1, каб.30, 0979662613. Контактна особа: Юдіна Ірина Олексіївна, тел. (03251) 21736, e-mail: iryna-t@ukr.net.

ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВ: Зразок заяви від ІГС на участь в Установчих зборах; Зразок автобіографії кандидатаЗразок інформації про діяльність ІГС;  Згода кандидата на обробку персональних даних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора