Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Квітня, 2019 р., 11:36
Дотація надається суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками корів, за кожну наявну станом на 1 січня та на 1 липня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку корову молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності в розмірі 900 гривень за одну голову (двічі на рік). Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
11 Квітня, 2019 р., 11:32
10 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Блаженнішим митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм.
09 Квітня, 2019 р., 16:50
Сьогодні, 09  квітня, працівники державних установ  Сколівщини, в рамках проведення Місячника  прибирання та  благоустрою, долучились до ініціативи  громадських організацій щодо прибирання рекреаційної зони м.Сколе в ур.Павлів Потік.  Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови  Сколівської  райдержадміністрації  від 11 березня 2019 року №73     в районі  з 18 березня по 18 квітня   триває    Місячник озеленення, прибирання та благоустрою  території, а 13 квітня – День довкілля. Мета заходу: поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів району, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поширення екологічних знань, здійснення активних заходів державного контролю в галузі охорони навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення.
09 Квітня, 2019 р., 14:32
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області інформує про порядок складання заповіту. Зі слів начальника відділу з питань нотаріату Андрія Крохмального, заповітом є особисте розпорядження фізичної особи на випадок своєї смерті. Право на заповіт здійснюється особисто. ВАЖЛИВО ЗНАТИ: вчинення заповіту через представника не допускається. Заповіт складається у письмовій формі, із зазначенням місця та часу його складення, дати та місця народження заповідача. Заповіт має бути особисто підписаний заповідачем. Якщо фізична особа у зв'язку з хворобою або фізичною вадою не може особисто підписати заповіт, за її дорученням він підписується у її присутності іншою особою.
09 Квітня, 2019 р., 14:29
Сьогодні, 09 квітня, призначено державні соціальні допомоги 47  малозабезпеченим  сім’ям  району.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира  Крушельницького.
09 Квітня, 2019 р., 09:55
За І квартал 2019 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло  25933,7 тис.грн  податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає  87,6 відсотка  до затверджених  показників на звітний період  (-3685,8 тис.грн). Виконання річних планових показників за доходами загального фонду забезпечено  на  19,1  відсотка. Порівняно з  аналогічним  періодом минулого року  поступлення доходів зросли   на 114,9 відсотка, або  3371,0 тис.гривень.  Ріст зумовлений за рахунок таких надходжень, як податку з доходів фізичних осіб (+2317,8 тис.грн),  єдиного податку (+1588,4 тис.грн),  плати за землю (+752,4 тис.грн), рентної  плати за користування надрами – 804,7  тис.гривень.
09 Квітня, 2019 р., 09:10
Затверджено довідники податкових пільг станом на 01.04.2019. Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області інформує, що ДФС України затверджено довідники податкових пільг станом на 01.04.2019, а саме:  - Довідник податкових пільг № 92/1, що є втратами доходів бюджету;  - Довідник інших податкових пільг № 92/2.  У вищезазначених довідниках надано перелік пільг з податку на прибуток підприємств, плати за землю, ПДВ, акцизного податку, податку на нерухоме майно, місцевих податків та зборів, державного мита, а також початок та кінець дії пільг.  Довідники податкових пільг розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням:  http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/dovidniki-/54005.html
08 Квітня, 2019 р., 15:57
12 квітня у м. Києві відбудеться 5-й Форум енергоефективного партнерства «Територіальні громади, держава, бізнес: Прозорі інвестиційні моделі». Форум об'єднає понад 600 учасників з усієї України. Ключові теми Форуму:
08 Квітня, 2019 р., 15:56
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області нагадує, що якщо ви  збираєтеся голосувати не за своєю виборчою адресою, то змінити місце голосування можна всім виборцям, які голосують не за місцем реєстрації. Для цього необхідно буде ще раз звернутися в центри реєстрації щодо тимчасової зміни місця голосування. ПАМ`ЯТКА: Перед другим туром, не пізніше ніж за п’ять днів, вам потрібно буде ще раз звернутися до відповідних центрів реєстрації і підтвердити своє нове місце голосування. Для цього: до 15 квітня 2019 року включно зверніться до органу ведення Державного реєстру виборців:
05 Квітня, 2019 р., 15:58
 З метою врегулювання питання оформлення права власності користування земельними ділянками та сплати податку за користування земельними ділянками  в Сколівській райдержадміністрації 04 квітня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Романа Чудійовича відбулась робоча нарада за участю  начальника відділу містобудування та архітектури Олега Кончевича, начальника  відділу у Сколівському районі ГУ Держгеокадастру у Львівській області Василя Урдея, голів та землевпорядників місцевих рад району, представників підприємств та підприємців району. В ході наради було вирішено  впорядкувати містобудівну документацію до кінця ІІ кварталу 2019 року.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора