Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Листопада, 2018 р., 14:58
У межах Міжнародного економічного форуму стартувала панельна дискусія  «Формула енергонезалежності». Під час тематичних обговорень в.о. директора департаменту енергозбереження та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Грет привітав учасників Форуму та наголосив на важливості енергетичної незалежності для держави.
02 Листопада, 2018 р., 14:57
Сьогодні, 2 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із шахтарями, які прийшли під будівлю облдержадміністрації. 
02 Листопада, 2018 р., 14:52
Сьогодні, 2 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із першим заступником хокіма Самаркандської області Республіки Узбекистан Шункором Худайбердієвом та Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером  Абдуалієвом.
02 Листопада, 2018 р., 14:51
У четвер, 1 листопада, на селекторній нараді з міністерством охорони здоров’я  порушили питання щодо ситуації з захворюваністю на кір в Україні та забезпеченість інсулінами в регіонах.
02 Листопада, 2018 р., 14:50
Сьогодні, 2 листопада, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі. У зустрічі також взяв участь голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.
02 Листопада, 2018 р., 14:49
1 листопада у межах відзначення 100-річчя створення Західноукраїнської Народної республіки, на будівлі Жовківської міської ради відкрили інформаційну пам’ятну таблицю про діяльність органів державної влади ЗУНР у місті Жовква.
02 Листопада, 2018 р., 14:48
Сьогодні, 2 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із куратором та керівником Програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Клаусом Дайнінгеном та Денисом Нізаловим. В центрі зустрічі реалізація Програми на Львівщині, яка стала однією із трьох пілотних  областей в Україні.  
02 Листопада, 2018 р., 11:35
1 листопада у день Листопадового чину, городківчани продовжують вшановувати пам’ять борців за волю України. В обідню пору на міському цвинтарі відбулася заупокійна відправа, яку провели священики міста. Згодом представники влади, громадськість перейшли до Меморіального комплексу, де спочивають місцеві учасники Національно-визвольних змагань. Після проведення панахиди, до присутніх звернувся настоятель храму Благовіщення Пресвятої Діви Марії, військовий капелан о.Михайло Греділь: "Сьогодні як день скорботний, так і визначний. Саме сто років тому українці заявили право на свою незалежність. Наше завдання - пам’ятати свою історію, аби вона не повторилась знову. Ми маємо пам’ятати і шанувати тих борців, які своїм життям відстоювали волю України".
02 Листопада, 2018 р., 11:32
1 листопада у Яворові відзначили 100-річчя проголошення Західноукраїнської Народної Республіки. Поза тим, відбулись урочистості до 74-ї річниці смерті митрополита Андрея Шептицького. Відтак, відбулось молитовне віче біля районного Народного дому ''Сокіл'', опісля – відкриття та освячення пам'ятних таблиць до 100-річчя ЗУНР за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука, представників районної та місцевої влади та духовенства. Опісля громада на чолі з військовим оркестром 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила Маршем слави «Вони боролись, щоб ми перемогли» рушила на міське кладовище до пам'ятника Січовим Стрільцям, щоб віддати шану полеглим учасникам національно-визвольних дій.
02 Листопада, 2018 р., 11:30
На Львівщині завершився перший день XVIII Міжнародного економічного форуму. Українські та закордонні експерти, політики, представники дипломатичних відомств, підприємці, інвестори у чотирьох пленарних засіданнях дискутували на актуальні теми економіки області та держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора