Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Листопада, 2018 р., 11:29
1 листопада, під час урочистої академії у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької зал оплесками привітав чемпіонів Invictus Games, що відбувалися у жовтні в австралійському Сіднеї. Новітнім героям українсько-російської війни Богданові Оксентюку та Сергієві Шимчаку, а також їх тренеру зі стрільби з лука Олені Паламарчук аплодували стоячи.
02 Листопада, 2018 р., 11:28
 1 листопада Львівщина урочисто відзначає 100-річчя створення Західноукраїнської Народної Республіки. Відтак, у Львівському національному академічному театрі імені опери та балету імені Соломії Крушельницької презентували мистецький проект “Історія сили. Музичний літопис ЗУНР”. До учасників та гостей мистецького проекту звернувся Перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів.
02 Листопада, 2018 р., 11:23
Завершальною панельною дискусією першого дня Міжнародного економічного форуму стали високотехнологічні інвестиції. Про можливості та переваги для області у даному напрямку дискутували Засновник N-iX, голова Наглядової ради Львівського ІТ Кластеру Андрій Павлів, Партнер "Horizon Capital" Костянтин Магалецький, Верховний комісар Іспанії у World Business Angel Investment Forum Мігель Мартін, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук, Торговий радник Посольства Австрії в Україні Габріеле Газельсбергер, голова Регіональної координаційної ради Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації Антон Подільчак.  
02 Листопада, 2018 р., 11:22
У Львівському національному академічному театрі імені опери та балету імені Соломії Крушельницької презентували мистецький проект “Історія сили. Музичний літопис ЗУНР”. Серед виконавців, які долучились до дійства – Олег Скрипка, Софія Федина, інструментальний гурт "Rockkoko" тощо. Переглянути дійство наживо можна за посиланням.
02 Листопада, 2018 р., 11:21
01 листопада, у день створення Західноукраїнської Народної Республіки, три області - Львівська, Івано-Франківська та Тернопільська - підписали Меморандум про співпрацю щодо встановлення пам'ятника з нагоди 100-річчя наступальної військової операції – Чортківська офензива.
02 Листопада, 2018 р., 11:19
На Арені-Львів триває XVIII Міжнародний економічний форум. Одним із питань обговорення запрошених експертів та гостей форуму стала експортна стратегія Львівщини. «Мені дуже приємно знов повернутися до Львова, оскільки без сумніву Львів, Львівська область є можливо найкращим розвинутим економічним регіоном в Україні. Ви мабуть зробили дуже багато на місцевому рівні для того, щоб покращити бізнес, заохочувати його розвиток. І це дійсно гарна, цікава, велика історія. Сьогодні ми всі разом є одним великим сильним голосом, який буде сприяти розвитку бізнесу в Україні. Що мені подобається на Львівщині, це те, що коли ми говоримо про розвиток економіки, ми говоримо про створення нових робочих місць, забезпечення твердої національної валюти. У вас дійсно добре розвинутий ІТ кластер. І це дуже хороший важіль економічного розвитку. Другий аспект це туризм. Це два фактори, над якими потрібно працювати», - зазначив Президент Американсько-Української Ділової Ради Морган Вільямс.
01 Листопада, 2018 р., 17:01
У межах ХVIII Міжнародного економічного форуму відбулось відкриття енергоострову. Група компаній у продовж 2017 - 18 років реалізували інвестиційні проекти в сфері альтернативної енергетики, створивши потужний комплекс сонячних електростанцій на території Яворівського району.
01 Листопада, 2018 р., 17:00
У середу, 31 жовтня, відбулася нарада щодо перспектив розвитку парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва "Парк курорту Немирів". Участь у нараді взяли  представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Яворівської райдержадміністрації, Яворівської районної ради, Рава-Руського лісгоспу, Немирівськоі селищної ради, адміністрація курорту «Немирів».
01 Листопада, 2018 р., 16:59
Відповідно до договору «Підтримка регіональної політики України» укладеного з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації здійснює реалізацію проекту «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера «ГорбоГори».
01 Листопада, 2018 р., 16:09
Сьогодні, 1 листопада, в межах відзначення сторіччя створення Західноукраїнської Народної Республіки, до каплиці, де похований Президент Національної Ради ЗУНР Євген Петрушевич поклали квіти. Окрім того, запалення лампадок та покладання квітів відбулося на могилах Держсекретаря військових справ ЗУНР Дмитра Вітовського, коменданта Січових Стрільців Михайла Галущинського, керівника і засновника «Пласту» Олександра Тисовського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора