Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина налагоджує багатовекторну співпрацю із Об’єднаними Арабськими Еміратами

Дата: 02.11.2018 14:50
Кількість переглядів: 112

Фото без описуСьогодні, 2 листопада, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі. У зустрічі також взяв участь голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Очільник області ознайомив гостя із динамікою розвитку регіону та економічним потенціалом області.

«Усі ті можливості, які має Львівщина, ми обов’язково повинні реалізувати у плідній співпраці. Наша область має що запропонувати інвесторам з ОАЕ: від альтернативної енергетики до сільськогосподарського виробництва, від туристично-рекреаційної сфери до обміну досвідом у міліарій галузі. Окрім того, присутність арабського бізнесу на Львівщині буде корисною для обох країн», - зазначив Олег Синютка.

Надзвичайний і Повноважний Посол запевнив українську сторону у цілковитій готовності до співпраці та відзначив добре розвинену інфраструктуру на Львівщині, що дасть можливість швидкому налагодженні тісного співробітництва.

«Відкритість наших народів дозволить нам побудувати конструктивну співпрацю у різних галузях. Торгові зв’язки між нашими державами щороку пожвавлюються, а динаміка і надалі зростатиме. Серед наших бізнесменів є багато таких, які готові інвестувати на Львівщині, однак спостерігається брак інформації про усі можливості вашого регіону. В цьому контексті ми маємо намір сформувати торгову місію із наших підприємців, аби збільшити обізнаність про потенціал Львівської області», - наголосив Салем Ахмед Аль-Каабі.

Під час зустрічі сторони порушили питання налагодження прямого авіасполучення між Львовом та ОАЕ, а також узгодили можливість створення на Львівщині арабського мовного центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора