Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

05 Листопада, 2018 р., 09:21
4 листопада для 501-го окремого батальйону морської піхоти Військово-морськиї сил ЗСУ, що перебуває зараз на навчаннях у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, організували екскурсію на Львівщині. В межах запланованих відвідин, піхотинці побували у королівських палатах  Львівського історичного музею, переглянули колекцію зброї у музеї «Арсенал» та насолодились неоренесансом у Львівському театрі опери та балету.
05 Листопада, 2018 р., 09:19
У суботу, 3 листопада,  у районному народному домі  "Бескид" м. Сколе  стартував проект «РемінісценціїUA. ІСТОРІЯ ПРАВДИ».  Серед почесних  гостей  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій  облдержадміністрації Мирослава Туркало, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації  Любомира Мандзій. Участь в заході взяли голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко, заступники  голови райдержадміністрації, духовенство, керівники та представники державних установ, організацій, працівники  закладів культури району, освітяни, громадськість Сколівщини.
05 Листопада, 2018 р., 09:18
3 листопада у Львівському обласному молодіжному центрі відбувся захист проектів учасників програми «SkillLabs: власна справа та успішна кар’єра». Програма тривала з 25 вересня та зібрала понад 30 активних молодих людей Львівщини віком 16-30 років, які напрацювали власні проекти та соціальні ініціативи і готові втілювати підприємницькі проекти.
05 Листопада, 2018 р., 09:17
2 листопада у Львівському обласному молодіжному центрі відбулася зустріч молоді з бійцем АТО та сьогодні успішним бізнесменом Миколою Стецьківим. Доброволець, боєць батальйону «Львів» Микола Стецьків розповів юнакам та дівчатам, про те, що мотивувало його активну життєву позицію, зокрема участь у Революції Гідності та захисті кордонів держави на Сході України.
05 Листопада, 2018 р., 09:16
2  листопада  голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з представниками групи компаній «Континентал Фармерз Груп». У межах зустрічі генеральний директор групи Компаній «Континентал Фармерз Груп» - ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» Марк Леард відмітив покращення інфраструктури, зокрема, ремонт та будівництво доріг на території області та відкриття нових повітряних сполучень. Окрім того, гість привітав Олега Синютку із тим, що він став лауреатом премії «Людина року 2017» у номінації «Регіональний лідер». 
05 Листопада, 2018 р., 09:15
 2 листопада  відбулась виїзна нарада щодо реконструкції Собору святого Юра за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Цьогоріч з державного бюджету на реконструкцію виділили 20 мільйонів гривень з державного бюджету. Завдяки цьому фінансовому ресурсу прокладуть інженерні мережі. Окрім того, впорядкують оглядову терасу, верхній обхід навколо Собору, прокладуть каналізаційні мережі тощо. Роботи здійснює ТОВ "Підприємство "Турист". Роботи виконують згідно графіку. Відтак, Олег Синютка оглянув хід робіт із реконструкції, які виконує підрядник.
05 Листопада, 2018 р., 09:14
2 листопада в межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» відбулась панельна дискусія «Роль та місце туризму в економіці країни». Привітав учасників голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Шановні гості і учасники форуму. Ми зобов’язані продемонструвати нашу перлину – нашу Львівщину всьому світові. Продемонструвати нашу красу і гостинність, і тоді ми зможемо ще успішніше розвивати туристичну сферу», - зазначив Олег Синютка.
05 Листопада, 2018 р., 09:13
2 листопада в межах Міжнародного економічного форуму відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Кам’янка-Бузькою міською радою, Львівською обласною дитячою клінічною лікарнією «ОХМАДИТ» та Міжнародною благодійною організацією Фонд Східна Європа.
02 Листопада, 2018 р., 17:56
Сьогодні, 2 листопада, на Городочині перепоховали двох вояків УГА, останки яких знайшли на сільському кладовищі села Керниця. За спогадами місцевих жителів вдалось відшукати на місцевому цвинтарі двох невідомих героїв УГА, яких поховали у велику братську могилу. Перепоховання відбулось в межах програми із встановлення пам’ятних знаків на історичних місцях визвольної боротьби Львівщини.
02 Листопада, 2018 р., 17:55
2 листопада Україна вшановує пам'ять жертв Батуринської трагедії. 310 років тому за наказом Петра І московські війська зруйнували резиденцію Івана Мазепи. Сталося це після того, як український гетьман перейшов на бік шведів. Московські війська повністю знищили місто та прилеглі села. Батурин згорів дотла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора