Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

31 Жовтня, 2018 р., 10:28
У п’ятницю, 2 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму відбудеться один із тематичних заходів з найбільш актуальних питань розвитку економіки області, а саме: «Львівщина-транспортно-логістичний ХАБ», який організовує департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА.
30 Жовтня, 2018 р., 15:40
Завдяки сприятливим погоднім умовам на Львівщині у останні три деі прискорився хід осінніх польових робіт. Аграрії за всіма категоріями господарств здійснили обмолот 1472  тис тонн зернових. Це на 183,9 тис тонн більше ніж 2017 року. І цей показник зростатиме, адже зараз активно збирають кукурудзу.
30 Жовтня, 2018 р., 15:38
У п’яницю, 2 листопада, о 16:00  год у читальному залі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (Бібліотека на Ринку – площа Ринок, 9) відбудеться зустріч з авторами книги «Позивний Бандерас» Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим.
30 Жовтня, 2018 р., 15:36
В Україні запрацював перший екологічний бот. Програма збирає низку екологічних даних. Зокрема, дає змогу отримувати в режимі реального часу інформацію про: - оновлення записів у Єдиному реєстрі оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВС), куди надходять дані від суб'єктів господарської діяльності про намір здійснювати планову діяльність (будівництво, реконструкція тощо). - дозволи на викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємств-забруднювачів 1, 2 і 3 груп,
30 Жовтня, 2018 р., 15:35
1 листопада Львівщина урочисто відзначить 100-річчя створення Західноукраїнської Народної Республіки. Відтак, у Львівському національному академічному театрі імені опери та балету імені Соломії Крушельницької презентують мистецький проект “Історія сили. Музичний літопис ЗУНР”. “Ми запросили відомих українських виконавців і у межах мистецького вечора звучатимуть пісні Січових стрільців та сучасні українські. Це буде насичене мультимедійне дійство, яке продемонстує важливість відновлення української державності”, - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.
30 Жовтня, 2018 р., 15:33
Група компаній у продовж 2017 - 18 років реалізували свої інвестиційні проекти в сфері альтернативної енергетики, створивши потужний комплекс сонячних електростанцій на території Яворівського району. "У межах ХVIII Міжнародного економічного форуму ми вперше відкриємо своєрідний енергоострів", - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.
30 Жовтня, 2018 р., 15:32
Урочистою ходою студентська молодь 1 листопада  відзначить 100-у річницю Листопадового чину та проголошення Західноукраїнської Народної Республіки. Маршрут ходи пролягатиме від університету імені Івана Франка до Янівського кладовища.
30 Жовтня, 2018 р., 15:31
1 листопада з нагоди 100-річчя створення Західноукраїнської народної республіки  у Львові на розі вул. Огієнка та Листопадового Чину урочисто відкриють пам’ятник героям ЗУНР та УГА. Пам’ятний знак заввишки понад 8 метрів.
30 Жовтня, 2018 р., 15:30
У середу, 31 жовтня, в межах відзначення сторіччя створення ЗУНР відбудеться перегляд фільму «Дмитро Вітовський. Шлях до волі». Стрічку від Товариства пошуку жертв війни «Пам'ять» продемонструють у Кінопалаці (вулиця Театральна, 22) о 19:30 год. Документальний фільм присвячений українському полковнику Дмитру Вітовському – сотнику Легіону Українських Січових Стрільців, організатору і керівнику Листопадового Чину у Львові, творцю Галицької армії, першому Державному секретарю військових справ Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР).
30 Жовтня, 2018 р., 15:29
Сьогодні, 30 жовтня, відбувається Міжнародна наукова конференція «Західноукраїнська Народна Республіка: революція, державність, соборність. До 100-річчя утворення ЗУНР». Участь у конференції взяв голова Львівської обласної державної адміністрації  Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора