Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

05 Листопада, 2018 р., 14:14
Про це сьогодні, 5 листопада, повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій. Відтак, за її словами, в області за рішеннями районних та міських рад створили 25 інклюзивно-ресурсних центри. Офіційно відкрито інклюзивно-ресурсні центри у: Бориславі, Стрию, Буському, Городоцькому, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Сокальському, Стрийському районах. На черзі – ще один у Мостиському районі.
05 Листопада, 2018 р., 14:13
У межах Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020  розпочато реалізацію проекту "РовеЛове Розточчя – разом попри кордони"(«B(L)ike Roztocze together in spite of borders»). Реалізація проекту триватиме 24 місяці.   Проект спільно реалізовуватимуть 6 партнерів з Львівщини та Люблінського воєводства: гміна Замостя, Асоціація Єврорегіон "Карпати - Україна", Маршалківське управління Люблінського воєводства, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Яворівський національний природний парк та Розточанський парк народовий.
05 Листопада, 2018 р., 14:11
Сьогодні, 5 листопада, у Львівській ОДА учасників Invictus Games-2018 Богдана Оксентюка та Сергія Шимчака привітали із успішним виступом у Сіднеї та нагородили цінними подарунками. «Учасники Ігор Нескорених - велика гордість не лише для Львівщини, а й для усієї України. Ми пишаємось Вами, Ви - приклад для наслідування», - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. «Ми із Сергієм та нашими тренерами вдячні всім за підтримку, і повсякчас наголошуємо: якби не колосальна підтримка та віра у наші перемоги, ми б нічого не досягли. З такою підтримкою учасників АТО вдасться зробити великий поступ вперед», - наголосив володар золотої медалі Богдан Оксентюк.
05 Листопада, 2018 р., 14:10
За минулий 43 тиждень (22.10-28.10) в області захворіло на грип та  гострі респіраторні  інфекції 9 163 осіб, що на 963 більше, ніж за попередній тиждень. Інтенсивний показник захворюваності становить 361,2 при епідемічному порозі 585,2.  У м. Львові за цей же період захворіло 2696 осіб, інтенсивний показник на останньому тижні був 348,4 при епідпорозі 623,38. Протягом 43 тижня було госпіталізовано з діагнозом ГРВІ в інфекційні стаціонари області 145 осіб.
05 Листопада, 2018 р., 14:09
У жовтні Головне управління Держпраці у Львівській області за використання незадекларованої праці винесло 101 особі постанови про застосування фінансових санкцій на суму 11 млн 280 тис грн.   Загалом з початку року на підставі абзацу 2 частини 2 статті 265 КЗпП України оштрафували 62 суб’єкти господарювання на загальну суму 28 млн грн. ГУ Держпраці у Львівській області наголошує, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника чи уповноваженого ним органу та повідомлення територіального органу ДФС.
05 Листопада, 2018 р., 14:08
Для самостійного поділу майна колишньому подружжю слід укласти відповідний договір, який треба нотаріально посвідчити. Більше того, практика свідчить: досягнення домовленості між дружиною і чоловіком щодо користування майном є найкращим варіантом, який економить час та зберігає нерви колишніх членів подружжя. Якщо дружина та чоловік не домовилися про порядок поділу майна, в такому разі спір може бути вирішений судом.
05 Листопада, 2018 р., 14:07
В межах роботи XVIІІ Міжнародного економічного форуму «Львівщина – хаб можливостей» відбулось пленарне засідання «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу». Аграрна панель розпочалася з презентації експортного потенціалу Львівщини та України загалом.
05 Листопада, 2018 р., 09:25
4 листопада стартував проект «РемінісценціїUA. ІСТОРІЯ ПРАВДИ».  Серед почесних  гостей  був і голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. «У цьому проекті - вся наша історія, це шлях наших батьків, дідів, прадідів. А від нас сьогодні залежить куди іти. Страшну сторінку української історії треба перегорнути і почати писати нове майбутнє, де Україна серед цивілізованих, демократичних європейських країн. Ми маємо шанс піти вперед і відірватися від Москви. Цей проект на часі, адже дає розуміння як не повторити помилок минулого», - зазначив Олег Синютка.
05 Листопада, 2018 р., 09:23
4 листопада  у Львівській філармонії святковим концертом відзначили 10 років з часу створення квартету Tenors BEL’CANTO. У програмі за участі Акадмечного симфонічного оркестру філармонії та диригента Андрія Юркевича, прозвучали арії з українських опер, українські романси та пісні.
05 Листопада, 2018 р., 09:22
4 листопада  вулицями Львова пройшов «Марш слави Збройних Сил Західноукраїнської Народної Республіки, Української Галицької Армії та війська Української Народної Республіки». У марші під супровід оркестру Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь більше сотні реконструкторів в одностроях УГА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора