Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Листопада, 2018 р., 10:44
В області триває мистецький проект «Літературний десант патріотичної поезії», в межах якого відбуваються творчі зустрічі з письменниками, поетами, літературознавцями. Зокрема, як інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА такі літературні зустрічі у листопаді відбудуться у державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» Дрогобицького району, с. Великі Грибовичі Жовківського району, с. Рудники Миколаївського району, Кам'янка-Бузькій міській та Солонківській об’єднаних територіальних громадах.
01 Листопада, 2018 р., 10:42
Створення Західноукраїнської Народної Республіки і державних органів влади відбулося не лише у Львові, а й по всій західній України.  Новостворені органи влади у короткі терміни змогли налагодити всі ділянки суспільного і державного життя: збір податків, організація армії, створення волонтерського руху та Червоного Хреста.
31 Жовтня, 2018 р., 10:39
30 жовтня учасники «Ігор Нескорених» Львівщини прибули в Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, де на них чекали уболівальники, представники влади, рідні та друзі. Переможців зустріли усмішками, обіймами та вигуками "Героям Слава", після чого усі присутні спільно виконали Державний Гімн України. До складу Національної збірної команди України на Invictus Games 2018 увійшли троє представників Львівщини: Богдан Оксентюк,Сергій Шимчак та тренер зі стрільби з лука Олена Паламарчук.
31 Жовтня, 2018 р., 10:37
У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста сектору з питань режимно-секретної роботи апарату Львівської обласної державної адміністрації. Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання
31 Жовтня, 2018 р., 10:34
30 жовтня відбулась зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із керівниками профспілкових організацій ДП «Львіввугілля». Під час зустрічі порушили питання виплати заробітної плати гірникам, у зв`язку із заблокованими рахунками, та фінансування вугільної галузі, забезпечення шахт засобами індивідуального захисту, використання гірничо-добувного обладнання та інвестування коштів в модернізацію.
31 Жовтня, 2018 р., 10:33
У четвер, 2 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» управління туризму та курортів Львівської  облдержадміністрації організовує сесію «Туристичний Маркетплейс Львівщини».
31 Жовтня, 2018 р., 10:32
30 жовтня у приміщенні облдержадміністрації,відбулась зустріч з директором Державної агенції з вирішення проблем, пов’язаних з алкоголем Кшиштофом Бжузкою, Республіка Польща.
31 Жовтня, 2018 р., 10:31
У четвер, 2 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» департамент агропромислового розвитку Львівської  облдержадміністрації організовує панельну дискусію «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу».
31 Жовтня, 2018 р., 10:30
У п’ятницю, 1 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина -  хаб можливостей!» департамент економічної політики Львівської  облдержадміністрації організовує панельну дискусію, яку присвятять промисловості та її зростанню, індустріалізації, експорту та інвестиціям.
31 Жовтня, 2018 р., 10:29
У п’ятницю, 2 листопада, у межах ХVIII Міжнародного економічного форуму департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської  облдержадміністрації організовує панельну дискусію на тему: «Формула енергонезалежності». У межах заходу передбачені пленарні засідання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора