Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Листопада, 2018 р., 11:09
На Львівщині розпочалось відзначення 100-річчя ЗУНР. Біля Львівської ОДА реконструктори в одностроях Української Галицької армії відтворюють у події сторічної давнини, коли українські вояки у ніч на 1 листопада захопили там всі адмінбудівлі та військові склади.
01 Листопада, 2018 р., 11:08
Сьогодні, 1 листопада, в Україні відзначають 100-річчя Листопадового Чину та утворення Західноукраїнської Народної Республіки. З цієї нагоди у Львівській міській раді відбулось урочисте засідання. З вітальними словами виступила керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська.
01 Листопада, 2018 р., 11:06
Сьогодні, 1 листопада, в межах проведення Міжнародного економічного форуму стартувала бізнес-виставка «Схід-Експо 2018». Приблизно сотня компаній із Луганської та Донецької областей презентують свою продукцію та діяльність на виставкових стендах. Це сільськогосподарські товари, одяг, ековироби, IT-технології та інше. Одними з перших відвідувачів виставки стали Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та голова Львівської ОДА Олег Синютка, які ознайомились із презентованою продукцією та поспілкувались із підприємцями.
01 Листопада, 2018 р., 10:57
31 жовтня  в межах відзначення сторіччя створення ЗУНР відбувся перегляд фільму «Дмитро Вітовський. Шлях до волі». Стрічку від Товариства пошуку жертв війни «Пам'ять» продемонстрували у Кінопалаці. До присутніх звернувся один із виконавців головної ролі - Тарас Семущак.
01 Листопада, 2018 р., 10:56
31 жовтня 2018 року у Львові відбулась зустріч з місією Світового Банку. Участь у заході взяли заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук, заступник голови обласної ради Володимир Гірняк, директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак, керівник проекту Світового Банку Фон Зао, експерт Світового Банку, старший спеціаліст з охорони здоров’я Анна Козел, експерт Світового Банку Янус Пікані, керівники закладів обласного, районного та міського підпорядкування, а також голови райдержадміністрацій.
01 Листопада, 2018 р., 10:54
31 жовтня на Львівщині вшанували пам'ять Митрополита Андрея Шептицького. Заходи відбулись біля художньо-меморіальної таблиці Митрополиту на будинку за адресою: вул. Митрополита Андрея, 2. Меморіальну таблицю встановили 10 років тому за ініціативи почесного голови Всеукраїнського Товариства політичних в'язнів і репресованих Петра Франка, який поділився із присутніми спогадами про Митрополита.
01 Листопада, 2018 р., 10:53
З нагоди святкування 100-річчя утворення Західноукраїнської Народної Республіки підготовлено тематичну виставку, яка опублікована на офіційному сайтіархіву, а відкриття відбудеться 31 жовтня у приміщенні архіву. У експонованих документах репрезентовано складний шлях українців до творення власної держави. Основу виставки становлять цінні та унікальні документи, що зберігаються в Державному архіві Львівської області, серед яких варто відзначити відозви до народу, накази про призначення на посади, оперативні карти бойових дій та інші.
01 Листопада, 2018 р., 10:49
31 жовтня відбулись урочистості з нагоди Дня залізничника України та 157-ї річниці від дня застування Львівської залізниці. Присутніх привітав перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. «Професію, яку ви обрали, є вкрай важливою не лише для кожного з вас, але й для кожної з українських родин, для господарського комплексу Львівщини, а також України. Вашу працю відчувають всі. Ви допомагаєте сім’ям бути разом, але найважливіше  - допомагаєте розвиватися регіону. Львівська залізниця завжди була важливим господарським організмом розвитку нашої області. Ви своєю працею демонструєте як необхідно будувати країну.  Від нас залежить те, яким буде майбутнє нашої держави», - зазначив Ростислав Замлинський.
01 Листопада, 2018 р., 10:48
У межах реалізації проекту з підбору персоналу Львівської обласної державної адміністрації «Нове обличчя влади 2020» відділ персоналу та нагород апарату Львівської облдержадміністрація спільно з Львівським обласним центром зайнятості організував сьогодні, 31 жовтня,  семінар «Сучасна державна служба – твоя успішна кар’єра».
01 Листопада, 2018 р., 10:44
В області триває мистецький проект «Літературний десант патріотичної поезії», в межах якого відбуваються творчі зустрічі з письменниками, поетами, літературознавцями. Зокрема, як інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА такі літературні зустрічі у листопаді відбудуться у державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» Дрогобицького району, с. Великі Грибовичі Жовківського району, с. Рудники Миколаївського району, Кам'янка-Бузькій міській та Солонківській об’єднаних територіальних громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора