Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синютка зустрівся із першим заступником хокіма Самаркандської області Шункором Худайбердієвом

Дата: 02.11.2018 14:52
Кількість переглядів: 101

Фото без описуСьогодні, 2 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із першим заступником хокіма Самаркандської області Республіки Узбекистан Шункором Худайбердієвом та Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером  Абдуалієвом.

У межах зустрічі сторони порушили питання створення на теренах Львівщини Іституту туризму, де змогли б навчатися і студенти з Республіки Узбекистан.

Гості відмітили високий рівень організації ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина – хаб можливостей», а також відзначення 100-річчя створення Західноукраїнської Народної Республіки.

«Від себе особисто та від колег-послів інших країн можу передати наші враження. Вони бачать потенціал у співробітництві з Львівською областю. Також вони вражені Міжнародним економічним форумом, а також мистецькою частиною у Оперному театрі, - зазначив Алішер  Абдуалієв.- У нас дуже багато спільного, тому нам необхідно і надалі співпрацювати».

Окрім того, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні подякував очільнику Львівщини за організацію Днів культури Республіки Узбекистан у Львові та, у свою чергу, запросив колективи Львівщини до участі у фестивалі «Східна мелодія».

Також сторони розглянули можливість відкриття у нашому місті Представництва Самаркандської області Республіки Узбекистан та створення Представництва Львівщини у Самаркандській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора