Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

07 Листопада, 2018 р., 15:04
Кабінет Міністрів України схвалив рішення про виділення додатково 500 млн грн на покриття фінансових збитків на державних шахтах, а отже, забезпечення можливості виплати зарплат шахтарям, а також рішення щодо виділення коштів на забезпечення пацієнтів інсуліном. Рішення представив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
07 Листопада, 2018 р., 15:03
З 15 до 18 листопада 2018 року в Трускавці Львівської області відбудеться чемпіонат Європи з хортингу у вікових категоріях (дорослі, юніори, кадети, юнаки, молодші юнаки) у розділах «двобій», «форма», «показовий виступ». Змагання відбудуться у 6 вікових категоріях: 8-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18 років і старше у розділах «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ». Офіційне відкриття чемпіонату – 16 листопада о 12 год.
07 Листопада, 2018 р., 14:49
У вівторок, 6 листопада, в Інституті сільського господарства Карпатського регіону відбулась VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених “Актуальні проблеми агропромислового виробництва: теорія, практика, інновації”. У конференції взяли участь молоді науковці наукових та науково-освітніх закладів України. Конференція стала майданчиком і дала можливість молодим вчених заявити про отримані результати своїх  досліджень на різноманітну тематику галузей агропромислового виробництва.
07 Листопада, 2018 р., 14:46
У Львівському обласному управлінні лісомисливського господарства відбулась виробнича нарада щодо підсумків роботи за 9 місяців 2018 року. У межах наради розглянули механізми впровадження з січня наступного року нових державних стандартів України гармонізованих з європейськими нормами.
07 Листопада, 2018 р., 14:44
Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації інформує про проведення конкурсу з відбору виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельні ділянки водного фонду. Метою проведення робіт є відбір виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельні ділянки водного фонду.
07 Листопада, 2018 р., 10:03
6 листопада  відбулась вже шоста поїздка обласного молодіжного проекту «Ідея змінює країну» містами Львівщини. Зокрема тренінги відбулись у Великому Любіні, Рудках, Самборі, Старому Самборі та Турці.
07 Листопада, 2018 р., 10:00
Упродовж двох днів, 1-2 листопада у Львові тривав щорічний XVIII Міжнародний економічний форум. Цьогоріч Форум об’єднав понад 100 спікерів та 2,5 тисячі учасників з України та закордону під гаслом «Львівщина - хаб можливостей!». Перший день XVIII Міжнародного економічного форуму був присвячений обговоренню глобальних питань економічного життя області та країни. Це промислова та монетарна політика, експортна стратегія Львівщини та можливості і переваги області у залученні високотехнологічних інвестицій. Окрім цього, на Арені-Львів, де зібралось понад 1,5 тисячі учасників, в межах виставки «Схід-Експо 2018» для усіх присутніх на виставкових стендах презентували свою продукцію сотня компаній з Донецької та Луганської областей. Серед презентованих товарів в тому числі сільськогосподарські товари, IT-технології, 3D-принтери, глиняні печі, кераміка, одяг та ековироби.
07 Листопада, 2018 р., 09:58
Батьки зобов’язані не пізніше 1 місяця від дня пологів зареєструвати народження дитини в органі державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання одного з батьків або за місцем народження дитини. Заявниками можуть бути як батьки дитини, так й інші особи. Присутність обох батьків є обов’язковою, якщо батьки мають різні прізвища.
07 Листопада, 2018 р., 09:58
У межах експедиції Львівщиною студенти Української академії лідерства здійснили сходження на гору Маківка у Високому Бескиді.  Студенти академії лідерства з різних міст України пройшли туристично-патріотичний маршрут  і зможуть донести до своїх однолітків важливу інформацію, яку здобули з власного досвіду. Програма патріотичного екскурсійного триденного туру включала відвідування Державного історико-культурного заповідника “Тустань” в с. Урич, ферми “Двох Катерин” в с. Тухля, сходження на гору Високий Верх. І на завершення експедиції учасники здійснили похід  на гору Маківка в день відзначення 100-ої річниці Листопадового чину та проголошення ЗУНР.
07 Листопада, 2018 р., 09:56
У межах Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки здійснюється фінансова підтримка суб’єктів господарювання агропромислового комплексу на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора